Na koliko da spustim vlagu?
Da nisu oni malo preterali sa Mg, ima ga svugde?!
U TNT ima dosta Cal Mag
Azot (N): 6.3%
Fosfor (P2O5): 4.3%
Kalijum (K2O): 5.4%
Drugi Elementi:
Magnezijum, Kalcijum, sulfati, biljni šećeri, amino kiseline i vitamini.
Root isto Mg:
Magnezijum (MgO): 5%
Sumpor (SO3): 10%
Mikroelementi (B, Cu, Fe, Mn, Mo, Zn), vitamini B1 i B2, amino kiseline (Glicin, Hestidin, Tirozin), Folna Kiselina, biljni šećeri i enzimi.
Super vit isto ima Mg:
'XVitamini: A, B1, B2, B3, B4, B6, B7, B9, B10, B11, B12, B15, C, E, K, i Folna Kiselina
Amino Kiseline: Glicin, L-Alanin, L-Glutaminska kiselina, L-Tirozin, L-Triptofan, L-Histidin, L-Leucin, L-Serin, L-Fenilalanin, L-Prolin
Magnezijuma sulfat kao izvor magnezijuma i sumpora:
MgO (magnezijum oksid): 5%
SO3 (Sumpor trioksid): 10%''
11 dana biljka nije dobijala nista sem pola roota i calmag
Palo mi je na pamet i da nije nutritient burn jer sam mojima dodavala od samog starta punu dozu, a posle sam bas kod tebe u dnevniku videla da ti ne dodajes prvih dana....
Ali moguce da u stvari nisu usvojile sastojke iz vode jer je Ph bila izmedju 6 i 7, a ti kazes na 5.5, 5.8 da drzim.
Sto se svetla tice, napracicu DYI od par komada LED e27 jacine 20-50w, 2400-6400k, pa zameniti umesto ovog tako da ni ne vredi da sad slikam, trazim link i saljem...
Ovako nesto bi napravila:
https://electrolinelupo.rs/sr/product/led-sijalica-torch-6400k-50w
Skinula bih taj 'poklopac' da boje sija, i spojila par njih u 1 'panel'
Koja bi jacina bila idealna za tih 5 biljcica, mozda napraviti dva, ako se razgranaju da pokrije vecu povrsinu, sta vi mislite?
Hvala na savetima kolege, i tebi
@sone1, znaci, jer koliko sam citala da je uzgajanje u kokosu lakse, toliko sad ispade totalno obrnuto... prica za sebe. Treba se malo uhodati pa ce valjda sve biti oke.