Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
21.dan zivota
Jutros dobile porciju vege + rhizo,situacija je pod kontrolom.Znaci idemo sa jos sedam dana vegetacije pa onda prebacivanje na 12/12.U tom razmaku ce jos dobiti jednom malo jacu i zadnju porciju vege i normalnu porciju rhiza ali i krecem sa dodavanjem pola doze boosta.Nakon prebacivanja na 12/12 krece se lagano sa ubacivanjem floresa.Sto se tice air potova i zalijevanja,zna nekad procuriti na rupe ali nista strasnno sto meni fali je tanjuric ispod potova,odnosno onaj visak sto izadje iz potova pa biljka sama popije kasnije,toga kod aira nema.
Evo par slika kako cure napreduju.
Ma imam ja podmetace,samo kad izadje onaj visak moram sacekati nekih pola sata da odstoji i onda iz podmetaca ponovo zalijem i to je to.Ne mogu zaliti pa ostaviti da sama povuce jer korijen ne moze dohvatiti ,prevelika je razdaljina od dna pota do podmetaca,eto to mi je dosad jedina mana na airu.
@metalmaniac
Ma nebi bio problema odrezati,samo kad bi odrezo nebi imala mrezica na cemu stojati.Jer mrezicu u biti drze ove izbocine na potu.A kad bi sputio mrezicu na najdonje rupe ostalo bi opet previse prostora izmedju mrezice i podmetaca,tako da nema ni to bas smisla raditi osim sto bi dobio mozda 2l zemlje vise u potu.A opet kontam nisu ga bzv tako napravili,sigurno ima dosta strujanja zraka na dnu pota jer velicina rupa se povecava prema dole.
28 dan
Sta da kazem,osim da sve ide kako treba.Znaci problema nema nikakvih a nadam se da ce ovako i ostati. Odlucio sam malo vege produziti jer ovoj maloj zvjerkici Silveru treba jos malo,bar tako ja mislim.Nije mi se nije jos dovoljno razgrano pa cu produziti za nekih 3-4 dana da vidim kako ce se ponasati.Inace mu je stabljika dosta veca od mobya i listovi su mo ogromni,cak mi vuce na indicu iako je prava sativa
Eto toliko od mene za sad.
lp
Lepo ovo ide,pratim sa uzivanjem,par dana su starije od mojih devojcica a moja sledeca tura je mobi i tangerine dream otprilike nam je ukus istihehehehe,sta uradi sa vlagom jel si resio problem ovlazivaca.
@bandit
Vlagu odrzavam kako sam ti i napiso u tvom dnenvniku,super rijesenje @Monk Reborn ®
Hvala
[USER=37151]@t@mara
I ja sam ovaj put zadovoljan,jos kad se samo sjetim sta mi je batmix napravio u prvom pokusaju.
Vidit cu kako jos reagirati na par dana vegi,tjedan mi nista ne znaci ako bude trebalo toliko produziti[/USER]