Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Nakon 105.dana doso je kraj druzenja sa jednom odlicnom sortom,Moby je pao mrtav
Nisam nista posebno sliko jer svi znate kako izgleda otrimana biljka
Uglavnom,dao mi poprilicno dobar broj debelih i fino popunjenih hedova i ispunio moja ocekivanja
106.dan-69.dan 12/12
Jutros Silveru ispro dusu,flush sa otprilike 80l korigirane vode.Po ovome kako sad izgleda ima jos minimalno 10tak dana jos do kraja. Nema vise gnojenja,samo cista voda do kraja
lp
A sta da vam kazem
Hvala ekipa @Bizzzo
A vidim da mu pase,pije kao da je mladim danima @bandit
Ma bit ce dobro i kod tebe,moby je prava bestija @Sativa Diva
hahaha @Nixa86
Ovaj put sam izvuko max od ovog svjetla
118.dan-81.dan 12/12
Doso je i taj dan,stanje trihoma se naglo promjenilo u zadnja dva dana i odluka je pala da SS ide dole.Plus sto je vrijeme takvo kakvo je i u roku od 12 sati mi je jedan vrh dobio po njonji,buđ ga pojela.
Bilo mi je zadovoljstvo raditi sa ove dvije bestije,jedino sto su me puno kostala . Nikad im dosta hrane nije bilo,ali na kraju su mi vratile i vise nego sto sam mogo u snu ocekivati. Debelo sam prebacio gram-watt i mozda je vrijeme za nesto novo u boxu nakon berija .
Hvala svima koji pratite moje dnevnike i nadam se da ste uzivali bar 20% koliko sam ja uzivo u ovom growu.