Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Evo nešto iz mojih rezervi. Imao sam prije skoro 15-ak vrsta ali sam dosta toga u ulje ubacio. Neke su mi dosadile, a neke nisu bile visoke kvalitete, pogotovo neki gerila outdoorovi... najbitnija stavka mi je miris. Ako nije "jak", rijetko to pusim, pa sam skuzio da mi je najbolje u ulje jer previše sam bio nakupio teglica, a nisam koristio
opet gorilla...iz mog drugog growa, za potrebe lijeka a i za dimit malo naravno . fotkano danas nakon nekih 30ak dana kjura.
GorillaGlueAuto od fastbudsa (ubrana negdje u 13 tjednu sa cca 10% ambera) , Indoor, DIY Led panel, Bio Tabsi.
u usporedbi sa prvim puta, poboljšanje od 400% u smislu kvalitete, mirisa, potence...ljepilo. Prvi grow mi je praktički bio 0 u usporedbi s ovim...jednostavno više vole zimu
eto, nakon svega tek sada (nakon 10 mjeseci muke hehe) konačno uživam u prvim kvalitetnim plodovima truda.
btw. na fotkama su puno zeleniji budovi nego uživo (shit mob). Peace