Povodom nedavne naše diskusije na chatu, ja ti se javno izvinjavam u dnevniku jer sam ti rekao "da pričaš gluposti" kada si rekao da za 6 meseci iz tvoja dva boxa vadiš kilo i po trave.
Dakle, nije mi bio cilj da te uvredim, ali kada govorimo o tim stvarima na sajtu gde ima toliko iskusnih growera, koji ti po izgledu i strukturi biljke mogu okvirno reći o potencijalnim prinosu, onda moraš biti pažljiv jer te niko neće shvatiti ozbiljno na forumu.
Primetio sam gomilu kvalitetne opreme, sve super izgleda... fensi djubriva, co2....svako bi voleo da ima tako full opremu i dobije tih 20% bolju berbu u odnosu na raniji prosek.
Nagledao sam se ovde tipova koji ulete na forum puni para i nakupuju sve najbolje od opreme, a u saksijama samo tih 20%, jad i čemer.
Ne kažem da imaš loše biljke, ali ja sam ti naveo razloge zašto ne verujem da je moguće da za 6 meseci iz tvoja dva boxa izvučeš kilo i po suvog.
Čak i da izvučeš iz većeg boxa 600g, iz manjeg ne može više od 300g...to je 900gr u najboljem slučaju. Ne kažem da neki ne mogu da izvade i 700gr.
Reagovao sam zbog još par situacija vezanih za neke tvoje priče i iskustva, u šta niko ne može da se uveri.
Takve stvari mnoge početnike povuku ili ih zbune.
Jedino merilo i svedočanstvo tvojih growerskih poduhvata su tvoji dnevnici i ovaj sajt. A tu, druže, tek treba da se dokažeš.
U par drugih kratkih diskusija sa tobom, video sam nerazumevanje osnovnih stvari, ali i mnogo priče koja može da unese zabunu među novajlije, pa ljudi iz GS moraju stalno da ih vraćaju na "fabrička podešavanja".
Još jednom ponavljam, nije mi namera da te uvredim ili kažem da ti nisi u stanju da postigneš stvari o kojima pričaš, nego da je neophodno vreme na forumu da bi bilo kakve priče o growu i dobile kakvu takvu težinu. Sujeta samo usporava proces...
Biljke su ti lepe, da pohvalim. Ali još pre sam ti savetovao neke stvari i sada se možda naslućuju naznake mogućih problema u cvetanju...samo kažem...
Svako dobro i srećno dalje.