Čini mi se da je debelo to staklo,da blokira lumene,nemam pojma Meni su biljke udaljene od CT-a 35cm pa se ne izdužuju kao tebi a isto imamo 400w...12cm od vrhova...
Kako god,ne sumnjam da će te Zelenko i ti to uspješno privesti kraju
Čini mi se da je debelo to staklo,da blokira lumene,nemam pojma Meni su biljke udaljene od CT-a 35cm pa se ne izdužuju kao tebi a isto imamo 400w...12cm od vrhova...
To je to,potpisujemNemoj da ti viri samo dupe iz tog boxa,pusti ih malo na miru pa ćeš da vidiš kako će se one razbacati a tebi navući
Vise i ne viri. Da sam nastavio ko u pocetku mislim da bi cicak i cifere morao mijenjat prije berbe
Ne kuzim ovu stavku sunlight. Pretpostavljam da na toj udaljenosti daje slican rezultat kao da je u outdooru ili? Sad su mi na 15 jer je reflektor poluproizvod. Uopce nema bocne strane oblozene sa necim reflektivnim nego samo lim.
Nema sikirancije. Bit ce to superiska. Puno naucio a i super ovo hobi cisto ovako za zivce
Hvala!!
Ništa strašno, nema vode za njega možda ga maltraju kuglice na dnu pota...previše vlage zadržava ili nesto uglavnom, zivnut ce.Lsd i dalje objesen
Ostale 3 ok. Nesto su mi usporile... Ne znam sta je
Gurni do dna pota drveni stapic(mozes onaj za raznjice),ostavi par minuta i izvadi.Ako je vlaga pri dnu..vidjeti ces na stapicudole zemlja jos jako vlazna
Obavezno se stavlja kod autopot sistema navodnjavanja radi lakse drenaze i samo upijanja vode.Ovako,mozes i ne moras..po izborutu na forumu vidio preporuku kao obavezno stavi