ne shvacam stari. zahvalan sam svima na savjetima, i cijenim to. znam dosta vec o susenju i curanju. sve novije teme sam procitao vec odavno a i drugdje sam trazio i citao, gledao. kuzim ja sve to. ne podcjenjujem ni mrvu vaznost susenja i curanja. problem je sto ipak izgleda ovo nije ni za berbu sad. pitanje je dali ce uopce bit za 9 dana. sad da idem to sjec, sta sam dobio? cak i da osusim i stavim u staklenke i da mi se ne uplijesni.. kuzis, dobit cu vutru koja nije zrela. ako se strpim tih 9 dana, mozda sazrije bar koliko toliko. mozda za 9 dana taman budu max cloudy i nesto ambera. to mi je prioritet sad. kad stavim susit ostaje samo nada da se nece upljesnivit, sto vjerujem da nece, nego veca briga je kakva ce bit kad se presusi, sto vjerojatno hoce. ne znam, ali opet bolja nego da nezrelu travu sa prozirnim trihomima dimim. evo jucer probali i to mix lsd, jack i liberty. bilo je za ok pljugu. ja se odvalim od par dimova dobre trave. skoro nis. malo onak me umirila i lijepo sam zaspao kasnije. ovih sad 9 dana je krucijalno...
Edit: evo bas sad gledam. kad uzmemo u obzir da je od flipa trebalo oko 10 dana recimo da pocnu cvjetati, njima je sad negdje 58 dan cvjetanja. za 9 dana to ce bit 67 dana. mozda bas taman bude...