Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Amnezia fast, Sweet Cherry kush; MH, HPS 200 i 400W@Selectio
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="selectio" data-source="post: 787926" data-attributes="member: 74610"><p>Hvala na komentarima [USER=27487]@beštija[/USER] i [USER=7329]@Cyric[/USER] </p><p>Gledam amneziju danas, zivnula je i listovi su se izdignuli. Temperatura u boxu je 30, a vlaga 45. Vrata od boxa su otvorena celo vreme (osim kad je mrak) i ventilator duva non stop, ne direktno u biljke.</p><p>Od pocetka je problem s amnezijom i taj sto pri poljevanju vrlo brzo pusti vodu na tanjiric od pota, a i zemlja se odvojila od oboda pota (ovo sam resio sto sam popunio tu prazninu koliko se moglo). To znaci da poljevam polako, Tako je jucer poljevanje trajalo vise od dva sata i popila je 3 litre sto je solidno. Inace bi mi biljke u ovim potovima pile 4 L. Medutim biljke piju i jedu jako puno, tako da mi je period poljevanja kraci. Prije, u proslim growima, je to bilo 4 dana a sad tri, s tim da je Amnezija zadnji put polivena juce i 3 dana prije toga, a izgleda da joj je i to dugo. </p><p>Takoder, do sada sam potrosio vise plantele nego za prethodne biljke u cijelom periodu uzgoja. To znaci da bi biljke, na sugestiju mentora, hranio svako 3, 4 poljevanje, a sad je to skoro pa svako. Znaci, ove jedu vise nego duplo vise.</p><p>Merim svetlost s photone aplikacijom i izmerene vrednosti su, na vrhu biljke 1000 ppfd, udaljenost lampe HPS 400W od biljke je 37 cm. Primetio sam jos jucer da su mi opet pecnuti vrhovi listova pojedinih</p><p></p><p>Sad mi se pojavljuje dilema oko amnezije, da li da je malo prokrcim, jer ima previse listova i da li da joj pocnem davati plantelu cvet ili jos uvek list?</p><p></p><p>Evo fotki:</p><p>[ATTACH]500906[/ATTACH][ATTACH]500907[/ATTACH][ATTACH]500908[/ATTACH][ATTACH]500909[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="selectio, post: 787926, member: 74610"] Hvala na komentarima [USER=27487]@beštija[/USER] i [USER=7329]@Cyric[/USER] Gledam amneziju danas, zivnula je i listovi su se izdignuli. Temperatura u boxu je 30, a vlaga 45. Vrata od boxa su otvorena celo vreme (osim kad je mrak) i ventilator duva non stop, ne direktno u biljke. Od pocetka je problem s amnezijom i taj sto pri poljevanju vrlo brzo pusti vodu na tanjiric od pota, a i zemlja se odvojila od oboda pota (ovo sam resio sto sam popunio tu prazninu koliko se moglo). To znaci da poljevam polako, Tako je jucer poljevanje trajalo vise od dva sata i popila je 3 litre sto je solidno. Inace bi mi biljke u ovim potovima pile 4 L. Medutim biljke piju i jedu jako puno, tako da mi je period poljevanja kraci. Prije, u proslim growima, je to bilo 4 dana a sad tri, s tim da je Amnezija zadnji put polivena juce i 3 dana prije toga, a izgleda da joj je i to dugo. Takoder, do sada sam potrosio vise plantele nego za prethodne biljke u cijelom periodu uzgoja. To znaci da bi biljke, na sugestiju mentora, hranio svako 3, 4 poljevanje, a sad je to skoro pa svako. Znaci, ove jedu vise nego duplo vise. Merim svetlost s photone aplikacijom i izmerene vrednosti su, na vrhu biljke 1000 ppfd, udaljenost lampe HPS 400W od biljke je 37 cm. Primetio sam jos jucer da su mi opet pecnuti vrhovi listova pojedinih Sad mi se pojavljuje dilema oko amnezije, da li da je malo prokrcim, jer ima previse listova i da li da joj pocnem davati plantelu cvet ili jos uvek list? Evo fotki: [ATTACH]500906[/ATTACH][ATTACH]500907[/ATTACH][ATTACH]500908[/ATTACH][ATTACH]500909[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Amnezia fast, Sweet Cherry kush; MH, HPS 200 i 400W@Selectio
Bottom