Slazem se sa FatOne, ocito pretjerivanje sa vodom jer ti se i alge vide u desnom kutuJel ovo normalna korijen masa za biljku od 18 dana u coco?Proklijale u jiffy pelets tj coco sta vec.Pogledajte prilog 414243Pogledajte prilog 414244
Slazem se sa FatOne, ocito pretjerivanje sa vodom jer ti se i alge vide u desnom kutuJel ovo normalna korijen masa za biljku od 18 dana u coco?Proklijale u jiffy pelets tj coco sta vec.Pogledajte prilog 414243Pogledajte prilog 414244
Sve su takve nije samo na jednoj. @Badi Voda je pH 7.5.Definitivno, al nekako mi prebrzo buknulo, 36h. Nekako se loš ph postepeno odražava, lagano napreduje. Ovo mi je nekako previše, al moguće i to, definitivno
To je ok tak je i kod mene, ipak mislim da nije pH u pitanju jer kao što rekoh probao sam i bez pH metra, biljkama nije ništa falilo. Dakle, ostajem pri tome da je do svjetla.Voda je pH 7.5.
Još jednom hv....problem riješen..kolega mi dao malo neke tekućine.. ne znam ništa o tome..Al sve je čisto i gospođe deru dalje..Karenca 30-35 dana. Spricao sam njime taman uletila u cvat, evo pusim je. Istekla karenca do branja i nista se ne osjeti i nema nuspojava. Samo pazi dok spricas jak je u pm. ja budala usao u sobu bez maske nekih sat vremena kasnije i spalio si nos pekao me cjeli dan uz laganu mucninu i slabost...
Nemam ni ja dozvolu, trazis mali, reci da su ti napali bilje po terasi i to je to. U mom slucaju lik napisa na sebe i dao mi bocicu dostojnu za 10l.
Jedno pospricao i bye pauci, ni jednog nisam vidio od toga dana. Znaci gledaj da je ziva 30-35 dana nakon spricanja, ovu sto cvate nemoj drekt po cvijecu bas, listove samo namoci, ako koja kap prsne na cvijet jbg sto sad zato cekas 35 dana.
Edit: Masku obavezno, za kožu lako, ali ne udiši to.
Problem riješen..idemo daljeVertimec koliko znam se moze kupiti samo uz dozvolu i nije za spricanje u cvatnji. Svaka poljoprivredna ljekarna ga ima
Znaci trebalo bi,ako se bojite da imate problem prezentirati kako i šta ste radili :
1.Uzgajate li svoje biljke iz sjemenki ili klonova(reznica) ?
2.Koliko su stare vaše biljke ?
3.Koliko su visoke vaše biljke ?
4.Kolike su tegle ili posude u kojima su vaše biljke ?
5.Kakva je vaša zemlja (Sa čime ste ju mješali , jel zagnojena, )
6.Kako često zaljevate i kakvu vodu koristite ?
7.Kakav je ph vaše vode (bar približno ako imate lakmus ph tester) ?
8.Kakva gnojiva koristite i kakav je omjer N:K (odnosno dušika,fosfora i kalija) ?
9.Kakva svjetla koristite (koliko wata koliko lumena,HPS,MH,fluo,halogen,običnu) ?
10.Koliko su lampe blizu biljki (udaljenost od vrha biljki) ?
11.Koliki je vaš prostor u kojem gajite (u metrima kvadratnim ) ?
12.Kolika je temperatura i vlaga u vašem prostoru za uzgoj ?
13.Koliki je ph zemlje ?
14.Dali ste uočili nekakve insekte u vašem prostoru za uzgajanje ?
15.Koliko imate iskustva u uzgajanju ?
16.Fotografija ?
Ili pljesan ili nekakva bolest.Biljka je u cvjetanju mjesec dana fino napreduje ali su mi se odjednom pojedini dijelovi hedova poceli susit molim pomoc