Normalno...koja je uopće poanta s tim rezanjem automata, tu će na kraju bit jedva dvije grane poštene ?
Oprostite na manjak informacija. Stare su 26 dana. Strejn + Speed auto Sweet seedMožda, liči, treba nam još informacija, čime je hraniš, koja je zemlja u pitanju, koji strain, koliko je stara, ispod kog je svetla, koji je režim zalivanja, da li pratiš PH smese kojom zalivaš?
Za taj prostor možeš Vent TT 100, mala turbina, košta 30eura a ima odličan protok, kažu da je dosta tiša od drugih turbina, ja sam bio prijatno iznenađen kako je tiha kad se stavi filter, malo huji ali ništa strašno, box je u prostoriji do mene i kad se zatvore vrata jedva se čuje.
Hvala, to sam i mislio, danas ispirem kolko mogu, s obzirom da je biljka vani, ali sad nemam druge.
Kažem Zeusi su na 50 W na 60 cm od početka kako su izašle iz zemlje. Sa čim misliš da sam pretjero? Čak nisam ni u guanokalong zemlju stavil da isklijaju nek sam stavio prvih 5 cm, Potgrund H. Inače skroz bilo ok, otvorim šator nakon 36 h i vidim promjenu na listovima.Prije bi rekao svijetlo pre blizu i kuri lagano, magnezij krece odozdo prvo. A dok dode na vrh biljke onda je vec u deficitu neko vrijeme i cjela biljka bude bljeđa.
Koliko vidim dosta je tamna inace. mozda si pretero pa se lock desio. Ali iz ovih informacija sto si dao je sve lupanje u prazno.
Vidi i ovo usput.How to fix Cannabis Magnesium Deficiency (Mg) Pics & Symptoms
Does your cannabis plant have yellowing lower leaves between the veins? See pictures of a magnesium deficiency and learn the easy solution.www.growweedeasy.com
Cannabis Light Burn & Light Bleaching Symptoms & Solutions!
Light bleaching is similar to bleached hair from spending ample time under the sun. Read for more information on how to prevent and solve light bleaching.www.growweedeasy.com
Ne mora značit, neke biljke su osjetljivije .Da je preloš ph odrazilo bi se na više biljki. Nešto je individualno