Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Milwaukee ph600
E27 panel za 7x 15w, kombinirano 3000k/4000k
Zemlja je premi vit( receno mi da je dobra)
Gnojivo: hesi starter pack
Dnevna Temp 25 nocna 18
Vlaga neznam..
sta je sad ovo :O
Zalio sam ju u ponedjeljak sa 0.5 l vode s gnojivom. malo manje od deca iscurilo van. Danas gledam zemlja suha ko baškot a listovi se obijesili. Zedna ili previse vode?
Zaljevaj uz rub pota da se korijen prosiri i polako da se fino zemlja natopi. Podvuci nesto ispod tih listova dok se ne dignu da ne leze na mokroj zemlji i skini te zute. Koliki je to pot i jel finalni ili si mislio presadjivati?
Ovo je Auto Amnesia Haze 29 dan vege, zanima me jel bi mogao stavit sada iznda nje SCROG mrezu pa gurat ispod grane, jer fakat mi je tesko vezat uz pot jel je totalno gusta.
I kolko cm od biljke bi sad trebala ic mreza?
Gospodo,
Hoću da skuvam čaj od duvana da isprskam biljke. Međutim, ovde na forumu nailazim na totalno različite informacije o tome koliko duvana staviti na npr. litar vode.
Može li mi neko iskusan pomoći, koliko grama duvana da stavim na litar vode? I treba li da prokuvam vodu ili samo da ostavim duvan da odstoji u vodi 24h? (I o ovome postoje različiti recepti?
Unapred zahvalan!
O ishodu borbe sa paucima ću vas naknadno obavestiti
Molim pomoc. Zemlja biobizz allmix. Na savjet covjeka iz korisničke za AN gnojiva nisam 6 tj.davao nista osim Voodoojuice prva 2 taj i zadnja 3 tj.B52 jer mi je rekao do kraja vegetacije da ne dajem ni slucajno bazne GMB(Grow ,Micro,Bloom) nego samo aditive. Kao i u cvjetanju samo Bigbud i Overdrive . Počinju bioze žutjeti na par mjesta svaka i razmisljam da nije neki deficit jer mi je cudno da taj mix zemlje biljka ne iscrpi u skoro 2 mj. Rastu dosta sporo evo par fotografija.
Šator je 120/120/200,filter,Marshydro ts3000,filter aktivni ugljen ,temp 20-24,ugašena 11-14C. Vlaga 40-60%
kada ih se pogleda na brzinu odozgo sve izgleda donekle ok međutim neki vrag se poceo dešavati
Imam Set AN(Voodoojuice,GMB,B52,BigBud,Overdrive,Calmagxtra,Carboload ,Budcandy,Piranha)
Molim pomoc da ne userem s oproštenjem zesce. Pozdrav svima