Bilo bi ok da je malo veca vlaga ali prolazi i ovo. Samo redovito zalijevaj da nisu žedne.
Ovo bi mogao biti problem, zrak ti cirkuliše u gornjem djelu boxa, a u doljnjem djelu slabije, još na to i keramička posuda s sijalicom, pretpostavljam u doljnjem djelu, šta znam... Probaj ispuh spustit blizu upuha s vanjske strane na dnu potaupuh mi je pomoću cijevi dignut gore 20cm do ispuha
biljka ti je sasvim normalna,a to sto nabacuje boju po hedovima to je do fenotipa...pa pise da je purple..Svako misljenje dobrodoslo
Purple queen RQS, 2. Tjedan cvjetanjaPogledajte prilog 383900Pogledajte prilog 383901
Nemaš frke, veruj mi kad ti biljke malo porastu pitaćeš se kako da spustiš vlagu a ne da podigneš, meni je uvek u ranijim stadijumima vlaga između 20-40% i nikad problema nisam imao, samo redovno zalivanje i to je to.Jel mogu biti problemi ako je u vegetaciji vlaga oko 30%?
Soda i ocat?Ekipa, kako čistite elektrode pH metara? Na mom se uhvatio sloj Bloombastica koji nikako da skinem, metar je i dalje precizan ali osjetno sporiji. U čep uvijek sipam malo destilirane vode, nikad nije suh.
Eto odmaknuo sam cijev od upuha dalje od ispuha, vlaga se odmah digne za 3% u startu, ali gubim skoro 5C temperature,makar i stavim jacu zarulju.Nemaš frke, veruj mi kad ti biljke malo porastu pitaćeš se kako da spustiš vlagu a ne da podigneš, meni je uvek u ranijim stadijumima vlaga između 20-40% i nikad problema nisam imao, samo redovno zalivanje i to je to.
10 cepova vode 1 cep domestosa... i dve tri kapi deterdženta za sudje.... mesaj jedno 10ak min... isperi pod vrelom vodom.. pa javiEkipa, kako čistite elektrode pH metara? Na mom se uhvatio sloj Bloombastica koji nikako da skinem, metar je i dalje precizan ali osjetno sporiji. U čep uvijek sipam malo destilirane vode, nikad nije suh.Pogledajte prilog 383934