osim stroga kontrola vlage i temperature i nakon growa dezinfekcija prostora
Uz duzno postovanje, da ne pomislis da te ja ispravljam ili tako nesto, samo me zanima jer i sam uzgajam u zemlji i koristim hesi, kada sam pitao u radnji da li hesi ima PH korektore receno mi je da samo advanced nutrients linija ih ima, sto znaci da sa hesi bi trebalo da se koriguje PH, ja licno koristim lakmus papirice i ne mogu precizno da izmerim PH ali sveza voda direktno iz cesme mi je uvek preko 7, koliko tacno ne znam.Ne trebaš korigirati ph.
Uzgajaš u zemlji (automatski puferira/ prilagođava ph), a koristiš i Hesi za koji se zna da nije potrebno korigirati ph.
Npr. vidi dnevnik od Northern_island-jonson ...Hesi gnojiva, ph metar vjerojatno u životu nije ni vidio kako izgleda, a topovi kao u priči.
krivo su ti rekli. pise sve na hesijevim uputama. i isto tako pise da ne savjetuju korigiranje ph kod uzgoja u zemlji.receno mi je da samo advanced nutrients linija ih ima
ne trebaju ti ni papirici ni ph metar. pogotovo ne sa hesijem i zemljom.ja licno koristim lakmus papirice
To su komponente za hldroponiku kad treba stabilizirat ph u tankuTakodje vidim da hesi ima svoju liniju PH up i downa, sumnjam da bi imali to da ne treba da se koriguje PH
Ne znam kako si iz mog posta zakljucio da sam ja rekao da si izmislio, lepo sam te pitao, na mom pakovanju koje sam dobio nigde se to ne spominje, takodje se izvinjavam na spamu al ko pita ne skita, a jedan dnevnik nazalost nije merodavan jer nemamo svi istu tvrdocu i kiselost vode, nije stvar u verovanju nego sam ti lepo obrazlozio sta mi je prodavac rekao i zasto sam te pitao, a ti shvati kako zelis.To za Hesi je rečeno više puta na forumu, nisam to ja izmislio.
Uzeo sam mini pack tako da verovatno zbog toga nisam ni dobio uputstvo, verujem da je to vise dopuna nego ceo pack pa verovatno zbog toga. Uglavnom hvala na lepom i detaljnom objasnjenu.pise sve na hesijevim uputama.
Teško da je o tome riječ, malo vlagu digni ako mozesje moguce da je biljci 18h svetla puno
Koji je razmak od lampe?400w dualka i
Meni djeluje na prvu, ne bi rekao da je overwatwer nikako, koliko često zaljevaš s kojom količinom?
E sad koliko ovo veze ima to ne znam ali nekom logikom ako bi uspoređivali s outdoor , biljka isto zna tako poceti spustati listove prije sumraka, navikne se na nekakav bioritam i zna da joj slijedi spavanje.. ako ti je ostatak vremena normalno uspravna, mislim da se nemas onda šta sekiratpolegne posle nekih 15 sati svetla.