Misliš Hesi Phosphor Plus ?Slican problem mi se pojavio u 3. nedelji cvetanja. Dosao sam do zakljucka da je nedostatak PK. Pojacao PK i resio problem. Isto koristim hesi.
Misliš Hesi Phosphor Plus ?Slican problem mi se pojavio u 3. nedelji cvetanja. Dosao sam do zakljucka da je nedostatak PK. Pojacao PK i resio problem. Isto koristim hesi.
Ok, ajmo ponovno... Dakle nije problem slozit automatizaciju za sve uvjete... Samo me zanima... Ako mi ec padne dodajem kolicinu gnojiva? Isto kao i ppm? Ako je pre visoko spustam s vodom? U kojoj je ph u normali koloki treba bit za hidro? Ili? Dali netko moze objasnit ili me uputit na mjesto gdje mogu to saznat da bi mogao dati uvjete... Ili moram ic u nacionalnu knjiznicu listat tisuce strana... Hvala lijepaPozdrav ljudi... Trebam malu pomoc... Imao sam iskustva s zemljom... Davnih dana... Dobro je to islo, sad sam dobio opremu za hidro i planiram pokusat... Prostor bi bio 120×120×230, ventilacija i temperatura dan noc automatizirani... Postavljam uvjete... Al nastaje problem s ph, ec i tds mjerenjem... Namjeravam kupit uredaj koji sve mjeri... Al me zanima dal ima negdje detaljnije o hidru sto moram pazit... Koliko mi nesmije prelazit ec, i tds u odredenim fazama... Druga stvar... Dal itko zna dali je moguce automatizirat doziranje gnojiva... Posto se radi o 4 biljke i posuda od 50l, posto sam slozio automatizaciju vlage rasvjete temperature i ventilatora... Zanima me dal itko ima viziju kako slozit auto doziranje gnojiva... Koje bi uvjete morao pratit... Posto nemam previse iskustva... Volio bi da me netko uputi... Ispricavam se ako sam postavio pitanje na krivom mjestu
Da, moja greska.Misliš Hesi Phosphor Plus ?