Ista stvar kao i neem..i smc je na bazi ulja koriandera, canola ...bla bla ustvari ni jedno niti drugo nije ucinkovito.
Vec samo odgadja problem.
Vec samo odgadja problem.
Ok hvala ti.ako jesu,sta da radim?
Mene zanima sto znace regular sjemenke ? Jesu li to one koje imaju mogucnost da budu i hemafroditi ili?Nelogicno mi je jer je cijena pa skoro kao i kod fem.
Nelogicno mi je jer je cijena pa skoro kao i kod fem.
Evo rekao sam ovdje postati ono što je ostalo ako išta ostane, odstranio 2/3 biljke sto se osušila, fungicidom sam poprskao stabljiku od zemlje pa sve do prvih zdravih listova na ovoj zdravoj trećini biljke,prehranio 100g guankalong powder+ guankalong organic K2 booster tada, a sad joj dao duplu dozu Bloom,troduplu pk+ od hesia i dupla supervit,ali cini mi se da polako zahvata bolest i ovo jer su prvi cvjetići i listovi na toj grani uvenuli isto kao ostatak uništeni,sad hoce li se širiti više ja nemam pojma,ali sad vec jako smrdi pa i ako bi se osusila mogao bi to nekako iskoristit jer ima dosta kristala..moze li bit da se suši jer joj fali vode,pitam jer su veliki fan listovi žućkasti i malo se objesili kao kad joj fali vode,a cvjetovi i ovi manji listići su kao od plastike kako zdravo izgleda i na njima nema takvih simptoma ali svaki fan se objesio na pola a evo deblo i mjesto gdje sam otkinuo bolesni dioNije drenaža loša sigurno, cak sam imao problema s tim mjestom jer je zemlja poput prašine i voda samo prije leti kroz nju,rahlo jako..samo sta je taj dio oko stabljike konstantno u hladu i nakon mixa pot h. I kokosa sporo se suši sto mi je do sada bila prednost
meni to izgleda cisto pristojno i ne vidim razlog zasto ne bi zavrsio@Stipe ako uhvvatiš vremena pa baci pogled i reci sta mislis,kolike su sanse da je doveden do kraja?
A jel ti je ta grana što si odrezao bila crna iznutra?Ali prve grančice s donje strane,odnosno 1 grančica od desetak cm i prvi čičak (ono što bi lolipopom inace skidali),su se sasušili,izgledali su isto kao i ono pa sam mislio da se širi odozdo prema gore.. ok, hvala ti Stipe
Imao sam lani fusarijum, zato i pitam al kod tebe izgleda nije to na svu srećuNije,bila je suha,pukla ko čačkalica,izvana je kora bila malo smeđkasta i to bas osuseni dio,ovaj je normalno zelen ali i nju izgleda zahvaća odozdo ,medutim mozda se ne širi buduci da sam i prvi put vidio da je malo vidna boja po tim granicama koje sam danas nadao na pola uvenule,ostatak izgleda zdravo,bas do tih grančica sam poprskao fungicidom.. stani,jel sam dobro zapamtio da si i ti imao sličan problem ove godine?