Ako postujes karencu, mozes. Cca mjesec dana prije berbe najkasnije.
znaci cak ni onaj sto je bas bas zut da kazem, naradzasto zut rozikav ne znam ni ja koja je tacno boja.. inace od instekticida imam sledece:sad vidim... nemu tu gusjenica. od gusjenice se upljesnivi. nema veze sto pistile mijenjaju boju.
nisi video tu vrstu problema ili nacin resavanjasta je to grouchy. nisam video to jos .
e pa dodjavola, doqr, ili kako bi to klingonci rekli, khoo-vakh!!!
svi znamo sta je ovo
Pogledajte prilog 231666
i to bas na prvoj nodi posle drugog topiranja :GR a kako me zao da secem celu granu koja je skoro metar duga uradim sledece
prvo zasecem tankim nozem po duzini, zatim pripremim malo talstar-a u spric i to sa infuzijskom iglom, jer nemam obicne, ubrizgam malo (vise) namazem antibacc/vir kremom i zavijem
Pogledajte prilog 231667 Pogledajte prilog 231668 Pogledajte prilog 231669
sad cekam sta ce biti, a to je drugi skank sto je ceo (u koji nisam upao
ako propadne grana, bar sam pokusao da spasem.
Pogledajte prilog 231670
Kolega ali ovdje imaš daleko više od 3 tjedna do kraja Nemoj raditi nešto ako nisi 100% siguran,može ti s po snage biljka pohermiti a onda piši kući gotovo. Svi smo mi nestrpljivi i svaki dan bi čačkali po biljozzzzama i svašta nešta,vjeruj mi bolje ju samo hrani i mazi i pazi i da vidišA gledao sam nesto na youtubu da se skida 3 nedelje pred kraj . A na takvom je mestu da bi se mnogo primetila ako nije takva . Mesto gde sam je zabo nije izgledalo kao danas sto je . Znam cemu sluzi fotosinteza isao sam i ja u skolu ali odavno iskreno.