Imaš sporo otpuštajučih gnojiva na tržištu kao što je
Osmoform NXT 22-5-11+2MgO+TE
od ICL-a (EVERRIS)
edit:čestitke naravno
Osmoform NXT 22-5-11+2MgO+TE
od ICL-a (EVERRIS)
edit:čestitke naravno
Čestitam i ja... Imaš i kristalon ili polyfeed gnojiva u svakoj poljoprivrednoj trgovini...Hvala ekipa na cestitkama i brzim odgovorima. Prvom prilikom idem da je puknem plantelom x3 i da nadjem te neke granule pa sta bude.
Guano Powder, oko 100g oko biljke i zajiješ, oko 100kn ti dodje kg guanaCestitam Palce Zeleni Postajem dosadan, al to sto tebi treba je bat guano, ja bih rekao..pospes oko biljke i miran si.. samo zaljevas ti ili kisa svejedno..
zali ih vodom drugi put.zalivam ih sa plantelom zelenom
zalicu ih,hvala vam puno,al ne ih zalivam sa velikom dozom Z.planele stavljam I malo manje od dozu sta pise I to jednom nedeljno,jel moguce da ih smeta,mislim od kad sam poceo zalivati ih sa njom da su poceli da bivaju takvizali ih vodom drugi put.
ubio si ih gnojivom
zanimljivoalbino je
Ovako to sad izgleda, na mreži je okomitoj i sa ove strane od kud je slikano uopće ne dolazi svjetlost. Razmišljam dal da joj skinem sve te male hediće sa te strane jer od njih i tako ništa a opet ne znam dal će ju to šokirat sad u cjetanjuEdit; @5AR nije ti kasno ,ja obično radim loli u trećem tjednu
savjetovao bi ti da odaberes jednog od mentora da probate spasit to. ima tu vise problema od samog pregnojavanja.
procitaj prvi post ove teme na prvoj stranici pa te detalje prenesi mentor
jeste pod lape su hps,da im nije vrucina od njih ali udaljeni su lape,kako bi prijatelju mogao resiti problem sa ph,jel e nizi I sta da radim ako hoces savetuj me nisam bas iskusanCini mi se da su pod lampom ? ako je tako tu ti treba ideala, ovde mislim da je prvenstveno problem ph