...glavnog voda samoRokam LST slobodno?
Stavi slike cijele biljkeLjudi moze li pomoc? Biljoze su mi nesto bolesne vec neko vreme, listovi zute, neke donje manje grane su se osusile skoro pa potpuno.
Na nekim listovima se vidi i neka ljubicasta boja, medjutim vrhovi su generalno zdravi, brine me sto po celim biljkama ima zutih listova ne samo u dnu biljke, ili je u sustini normalno to s' obzirom da je 9. mesec vec i zavrsavaju cvetanje? Ovo mi je prvi outdoor pa mi je slabo sta jasno
U pitanju su KLONOVI AK-47
Visine su od 120-140cm
Koristim Hessi-jeve proizvode (TNT, Bloom, SupraVit, i sad cu da pocnem sa Boost-om) I od skoro sam poceo i Sensyzyme da im dajem.
Outdoor je, sa iskopanim rupama i nasuta mesavina dobre zemlje.
**Procitao sam razne sve o bolestima ovde sto ima i zakljucio sam da je fazon ili nedostatak necega, mislim da je P ali pojma nemam, molim vas pomoooziteee
Pogledajte prilog 229668Pogledajte prilog 229669Pogledajte prilog 229670
Jok, samo topiraj, i pusti neka rastePozdrav ekipa.
Forest fruits auto AMS
Nije problem već neznanje. Prvi put autosi u kontroliranom growu...
Mislim da su spremni za LST... Nemam točan datum kod sebe ali mislim da im je ovo 12-15 dan.
Vaše mišljenje? Rokam LST slobodno?
Pogledajte prilog 229588Pogledajte prilog 229589Pogledajte prilog 229590
Pozdrav Svima
Iste takve tri biljke je kolega zateknuo nakon sto nije 20 dana donio vode na "brdo"suho je ovo ljeto...Neko mi spalio biljku. Wtf
Rupa je bila duboka jedan stih, 20cm. Moze bit! Ali kako je ojda muski iscupan ore dve sedmice ostao ziv i jos pusta polen?Iste takve tri biljke je kolega zateknuo nakon sto nije 20 dana donio vode na "brdo"suho je ovo ljeto...
Treća slika ,desna biljka, pa slika nakon male grane sto raste iz debla,a boja stabljike skoro indentična..kao da gledam svoju biljku, moj bi ti savjet bio da odstraniš sve zaraženo i ostatak poprskaš nekim fungicidom ali trebas brzo djelovati...ako je isti problem,pogledaj par stranica unatrag pa sam procjeni.. inače,grozan osjećaj zar neRupa je bila duboka jedan stih, 20cm. Moze bit! Ali kako je ojda muski iscupan ore dve sedmice ostao ziv i jos pusta polen?
@Greenish slike su ti bas nejasne,nesto smeta onu biljku kao da ima problema s korijenom ili je jako gladna jer je dosta velika,a close up slika još više me buni,liči mi na mušku na toj slici mada znam da nije.
Pozz ekipa
Dakle imam pronlema s 3 biljoze lsd
Neki cjetovi pocinju trunit od gore, na granama vrhiva se pojavljuju nekakve crne nakupine truleza nekakvog i ima tog dosta..
Evo slika na njima ce se bolje vidti iako kvaliteta nije bas najbolja..
A evo i slika kako izgledajj cijele, malo su se poceli susit listovj i bila je gladna jel nisam bio u mogucnoati obilaziti ih 15dana
treba bilkjama azot i u cvetanju, pogotovo u septembru.Djubrim ih npk 0-10-40 sad u fazi cvetanja.