pozdrav svima
na ovaj forum sam registriran... pa ima već poprilično godina ali mislim da mi je ovo prva ikada tema i nadam se da sam pogodio točan podforum
dakle, da skratim maksimalno
o uzgoju nemam apsolutno pojma, posadio sam jednu bilku čisto eto da probam i bilo je to sve manje više u redu do nedavno kada sam vidio na listovima da nešto.. nije baš u redu
biljka je ispod na slici
postoje tri problema koja ja mogu imenovati
nedostatak vode
višak vode
manjak sunca
biljka stoji u stanu na podu ispod prozora tako da ne dobija baš onoliko sunca koliko bi joj po mom mišljenju bilo potrebno ali ono, nije baš da ju mogu stavit na prozor jer ipak.. susjedi jbg
tako da je moja pretpostavka da bi moglo biti zbog sunca ali opet.. nemam pojma, nikad nisam imao biljku ranije
ukoliko netko stvarno zna koji bi mogao biti točno problem
takodjer koliko bi uopće takvoj biljci trebalo vode, ona je sad visoka otprilike oko pola metra
edit: vidim da sam falio podforum haha
jbg, skrolao i odma uletio kao padobranac u prvi koji mi se činio logičan, a sad vidim da dva polja ispod stoji podforum upravo za takva pitanja lol
uglavnom, ja ne vidim opciju da obrišem sada ovo ili ga premjestim tako da to ostavljam moderatorima..
takodjer napisao sam gore da sam godinama registriran ali ispada da sam samo dvi godine regan ali znam za forum puno duže
eto, to je to otprilike
unaprijed hvala svima na odgovorima