Sve u benzin na 140 stupnjevalisne uši
evo budem ja preveo ....Ima li bilo kakvo iskustvo s Bud Ignitorom zbog ranog početka cvjetanja u fotoperiodiku, kako bi potaknuo rano cvjetanje zbog nedostatka sunca u rujnu i listopadu, osobito bilo koji stimulans iz bilo koje tvrtke koja ima takav učinak.
Hahaha sponzursa, a skuzio sam i ja da joj mozda ne pase, pa sam obustavio radnju, evo prednje strane. Inace prosle godine sam koristio kristalon i napravio mi je cudo! imao sam neku no name sortu, i dobio kilo i pol od nje! danas sam zadnju smotao .Nemam pojma ustvari sta je to ,ali kontam da nije nesta sto odgovara toj sponzorusi haha
Silver voli fine stvari .
daj prednju stranu ..da vidimo kako se zove ta klopa
dada i ja sam odustao od nje, a sto se plantele tice u mom kraju ju nema bas za kupit. Mozda bi bilo pametno rjesenje da joj do cvjetanja ne dajem vise nista,samo cistu vodu. a onda bi pokusao sa cristalonom posto mi se prosle godine pokazao kao pun pogodak. Sto bis ti preporucio?Ma ja nebi to davao...radije nekakva plantela za cvjetanje,ili fini Hesi hahah
Nesta promjeni,ali Fertinu zaboravi.
Lagano to ide,napravi jedan lolli iliti odrezi jednu trecinu biljke odzdo..skini stabiljke koje ne dopiru do svijetlosti kao i lisce,Nije pregusto ali pazi sa prehranom da ne bude gusto.Moj savijet je da za 7-10 dana bubnes zadnju dozu orgatrex-a 20 ml,2 grama bactrex-a i pol tablete gurnes(to je mjera po biljci)...cekas nakon toga 3,4 tjedan cvijeta(a cvijetanje pocinje kad se prvi cicci formiraju)i tada krenes sa PK gnojivom.Ako nemas isti nastavi sa orgatrex...al do tada cemo se dogovoriti..sada lolli i klopa za 7-10 dana..ako pozele prije(zuti listovi ozdola)pucaj odmah..Slika za 7 dana
Ne
Odlicne biljke,samo po tablici i malo ocisti biljku..nista vise
Nista ne diraj za Boga milogasve je odlicno i kako treba biti.Eventualno,ako hoces malo rasiriti grane,prilagoditi..sitnice..odlicnva sto je malo spustila vrhove listica..malo si pretjerala sa vodom..tu malo pripazi..ne pije svaka sorta istoAko mozes ubaci jos jedan vent da pirja zrakom.uredno se javljam nakon tjedan