odjsjeko granu...i otvorio sam je po sredini. grana zdrava, bijela....sredina ima lijepu bijelu srz onak spuzvastu. neznam...ne vidim nista sta bi moglo bit. nek raste dalje..samo da se ne ponovi.CilI je napisao(la):Odreže kod stabiljke granu i pogledaj nema u grani crv.
radi se o bijeloj vunastoj uši...mozes ju ocistiti tako da ju spricas sa sredstvom na bazi prirodnog piretina ( buhača) imas to za kupiti u robnim centrima...spricas dva puta tjednoHazaLover je napisao(la):nema pozdra v, nema predstavljanje, oman na problem, jedan od mnogih
LM, na biljcici mi se pojavio neki... hmmm, da kazem praskasti beli cenzurac, na donjim granama/liscu, kad ga skinem na prstima prosto nista ne ostaje, podseca nekako na , kako da kazem, na neku oxidaciju, kiseline, baze, bem li ga, ako mozete da zamislite to, a onako je suvkasto
hmmm, thx, ali mislim da nije to, imao sam ih pre par godina na ruzama.opa cupa je napisao(la):radi se o bijeloj vunastoj uši...mozes ju ocistiti tako da ju spricas sa sredstvom na bazi prirodnog piretina ( buhača) imas to za kupiti u robnim centrima...spricas dva puta tjedno
mada nesto razmisljam da uzmem normalni sampon za vaske?Apache 50 WG je insekticid nove generacije za suzbijanje insekata koji sišu i grizu ( kroprirove zlatice, kruškine buve, lisnih vašiju, krvave vaši (Eriosoma lanigerum), jabukinog smotavca (Carpocapsa pomonella) jabukinog cvetojeda (Anthonomus pomorum) bele leptiraste vaši (Trialeurodes vaporariorum), suzbijanje mušica u gajilištima pečuraka).
Doza primene 35 -350gr/ha
Preparat u pakovanju 350gr, 35gr, 3,5 gr, 1 gr