mala, treba cesce da dolazis, ne samo kad je frka https://vutra.org/topic/2248-upute-za-postanje-slika/
siguran sam da....ali pripisujem to stresu koji je prosla kad su je puzevi izjeli kad je imala par tjedana tako da mislim da je malo to prolongiralo vegetaciju...siguran sam zato jer su se pistole lijepo razgranale i dlacice su bijele...spol je odavno pokazala i lijepo napreduje sam o malo sporije,,,ne znam strpljenje je vrlinaauto anubis bi trebalo da za 65~67 dana zavrsi, jesi siguran da nije fotoperiodni anubis, nisam jos cuo da nekom automatik nije procv,etao nakon toliko dana
Evo bas tako Urea djeluje na biljku....to je problem a ne phBassman je napisao(la):Evo kolega me zamolio da pitam za njega i dao mi 2 fotke.Na slikama je Jack Herer automatic.On je u kukuruzu i dobro napreduje no cini se, barem meni da je kao neki deformitet na listovima, ili mislite da nesto konkretno 'boluje'.Listovi su se od prije poceli frkati,kao sto se i vidi na slikama.Ima 2 Jack Herera i kaze oba su takvi