Nesta drugo nije u redu .
U tim jiffi pizdarijama ja uzgajam kada radim sa klonovima.Nikada nisam imao problema sa tim.
Korijen se provuce kroz tu tkaninu u koju je umotan jiffi (kokos) jednostavno to i ne primjeti.
Možda te zakačila neka stara zaliha pa su ostale tvrde/suhe, nemam iskustva s njima al' sam čuo da ih treba održavat vlažnima (što predpostavljam OC-u nije predstavljalo problem jer se klonovi u startu drže u vlažnom okruženju)
A šta će ti uopće to?
Bok ljudi imam mali problem uzgajao sam vise puta i svaki put kad klica izade znate ona prva dva lista zapravo nisu listovi e ta dva uvjek kad izadu bili su zeleni a ovaj puta mi je to vise bjele boje e sad sta bi to moglo bit jel do vrste biljke ili je u pitanju nesto drugo nisam koristio nikakva gnojiva i pesticine zemlja je kupovna,hvala unaprijed
Morat ces koristit neku stabilniju kiselinu koje se koriste u ph-down tekucinama. Najcesce je fosforna kiselina.
S njima kad namjestis i korigiras, obicno ostaje stabilan ph.
Sa RO vodom je prica malo jednostavnija....al ne znam previse o tome pa necu ni pricat.
Niti jedan ph down(barem ja nisam vidio od brendova koje koristimo za uzgoj) za cannabis nije limunska kiselina vec fosforna kiselina zbog x razloga, ne pricaj gluposti. Nema knjizevno ili ne knjizevno. Limunska i fosforna kiselina nemaju nista zajednickog ostim sto spadaju pod kiseline.Svi ti ph down stabilizatori su limunska kiselina
Rijec koju trazis su "kotiledoni". Ako ostanu pre dugo u ljusci, oce pocet trulit. Ili ako ti je zemlja pre mokra...... a nekada jednostavno to bude tako, ili izadje bez jednog ili oba Ako su svi ostali uvjeti ok, krenut ce ona dalje...mozda malo sporije u pocetku. Nemoj ju samo silovat sa previse svjetlaBok ljudi imam mali problem uzgajao sam vise puta i svaki put kad klica izade znate ona prva dva lista zapravo nisu listovi e ta dva uvjek kad izadu bili su zeleni a ovaj puta mi je to vise bjele boje e sad sta bi to moglo bit jel do vrste biljke ili je u pitanju nesto drugo nisam koristio nikakva gnojiva i pesticine zemlja je kupovna,hvala unaprijed