tri godine si ovde i dodjes sa takvim pitanjem, a jos sadis u providnim flasama i davis ih?
Da i da.hoce li se udebljati u zemlji, izbiti korenje iz njega ?
HvalaDa i da.
Kroz nekih mjesec dana(nisam siguran tocno kada) bi trebalo krenut korjenje iz stabiljke koja je pod zemljom
Sad su na suncu . Mogu to topirat ,ove foto ? Na kojom nivou . Ide veliki pot i dobra zemlja . Pre tanke su pa me strah .visoke su pola metraSve moze, samo ako im obezbedis sunce. U hladu nema nista od toga.
Evo sam napravio kako sam i rekao ali sam ljut ka pas . Nek idu u ***** ******** oni u Kolorsa . Poljo centar mi zatvorija prid nosom pa sam mora zemlju uzet negdi drugo . Kako sam vec uzima plantelu balkoniku i bila je super i biljke su je lipo prijvatile racunam opet uzet isto . Uzmem 65 l i odem daleko u unutrasnjost u polje . Kad sam je otvorija probija saam . A sta sad imam danas par sati slobodno a ko zna kad opet a biljke vriste za pomoc . Uglavnom zemlja svjetlo smeđa , upaucena ( pljesan) veeeliki grumeni i par crviju unutra . U pm. Sad kako im je tako im je ako se oporave dic cu im spomenik . Stavljene u kamuflazu na sunce skupa s automatom . Uglavnom evo slika manekenki topirao sam . Veca je early scunk a manja cronikal nesto ono s kokicom od cvitica je automat haze chocoloce . Pozelite im sricuMozes topirati. Kada presadis, zabodi nesto pored stabljike, neki stap, pa ih vezi da vetar ne polomi, ili skontaj nesto a da ostanu sačuvane od nevremena
Edit: sta na kojem nivou? Topira se mladi vrh, neces na pola biljke odsjeci, tj topirati, vidi malo temu oko treniranja kanabisa.
Prva opomena bez posljedica a drugi put idu bodoviZabranjeno je psovanje i korišćenje vulgarnih reči!
Sori nece se ponovit . Bas sam probija .Evo sam napravio kako sam i rekao ali sam ljut ka pas . Nek idu u ***** ******** oni u Kolorsa . Poljo centar mi zatvorija prid nosom pa sam mora zemlju uzet negdi drugo . Kako sam vec uzima plantelu balkoniku i bila je super i biljke su je lipo prijvatile racunam opet uzet isto . Uzmem 65 l i odem daleko u unutrasnjost u polje . Kad sam je otvorija probija saam . A sta sad imam danas par sati slobodno a ko zna kad opet a biljke vriste za pomoc . Uglavnom zemlja svjetlo smeđa , upaucena ( pljesan) veeeliki grumeni i par crviju unutra . U pm. Sad kako im je tako im je ako se oporave dic cu im spomenik . Stavljene u kamuflazu na sunce skupa s automatom . Uglavnom evo slika manekenki Pogledajte prilog 145563 Pogledajte prilog 145564topirao sam . Veca je early scunk a manja cronikal nesto ono s kokicom od cvitica je automat haze chocoloce . Pozelite im sricu
Prva opomena bez posljedica a drugi put idu bodovi
HG
Strpi se..Doci ce pomoc sa odgovorombez zivaca dodjemi da oberem grow i sve na ulicu