Evo ovako, posto sam zbog par čimbenika popizdio sa sadnjom vani i moram praviti indoor odlučio sam naručiti gotov box, posto nemam nikakvog iskustva niti bilo sta pa mi je najlakše pitati one koji znaju i mogu pomoći. Po prosjeku bih sadio 3-4 sjemena, sad me zanima dali je ova veličina boxa odgovarajuća mojim potrebama ili je ipak previše, uzeci u obzir da bih svaki put iskoristio maksimum sto mi biljka da.
Evo malo vise o boxu:
-LED svjetiljka za biljke punog spektra: Grow Led Samsung LM281B EVO diode s mogućnošću prigušivanja, Snaga 200W uz 50% manju potrošnju. 50% veći prinos
-Reflektivni Mylar materijal za visoku učinkovitost lampe za uzgoj. Kutija za uzgoj izrađena od visokokvalitetnog 600D platna
-Tih i snažan linijski ventilator od 10 cm i RC412 ugljeni filter s fleksibilnom aluminijskom cijevi, jednostavna instalacija, snažan protok zraka i cirkulacija zraka, uklanja neželjene mirise
-
Opseg isporuke: Samsung lampa za rast, 120x120x200cm šator za rast, inline kanalni ventilator, ugljeni filter, aluminijska ispušna cijev, termometar/higrometar, utičnica s timerom, viseće uže za LED svjetiljku, stezaljke za ispušnu cijev