Nisu gotovo sigurno, to najpre liči na stare dobre skakavce ali bude se javio već neko sa više outdoor iskustva glede napasnikanisu pauci jel?
da skuzio sam da sam u krivoj temi, zato sam pitao ovdje, nov sam na forumu pa se pokusavam snalazit, pozdrav@darksider zašto spamuješ forum sa istim pitanjem? Kolega ti je već odgovorio tamo, u temi koju si nepotrebno pokrenuo jer je pitanje zapravo i trebalo ovde da postaviš i dobro je rekao - nema svetlosti dovoljno
mozes mi pomoc oko toga kako se koristi plantela,u kojim kolicinama ,imam plantela list i cvjet,biljka je u 4 nedelje vegetacije?Pozdrav ljudi,
Primjetio sam danas da novi mladi listovi koji rastu imaju žute mrljice. Da li je zabrinjavajuće. Inače biljka je vani na sajtu redovno je se zaljeva,gnoji sa Plantellom,i u Plantella Ideal zemlji je.Pogledajte prilog 507824
da ali kako ,u zemlji posipam ili po biljci?Pa list se koristi u vegetaciji a cvijet u cvatu.. iza na bocici ti pise doza po litri vode. Da ne bubam sad, bilo je slicno pitanje na prosloj stranici.