Substrat : zemlja nova 5-6,5 ph
Svjetlo : hps 600w 45cm
Dob : drugi tjedan
Temp 19-24.5
Vlaga 55 - 65
Automat Northern Lights
Presadena prije 5 dana i dobila na taj dan vode 800ml da natopi zemlju
Dobro se razvila naknadno
Jucer dobila 300 ml danas vidim da listove podigla gore i znam da je bila zedna ali zadnjih nekoliko dana sam uocio savijanje listova prema dolje kao prikazano na slikama na dvije od tri . Previse vode ? Saksija je lagana
Dao sam samo vode nepoznat ph i (izmjerit cu pa dodat)1
I minijaturnu dozu vitamina i aminokiselina jucer(1/20 doze). Uvijanje se dogadja vec zadnjih nekoliko dana
Ventilator lagano puse iznad i malo po njima i isisava i uvlaci svjezi zrak.
Nameravao sam krenuti gnojiti sa 1/8 doze 19-5-20+3mag+5sulfphat za vegetaciju za paradajz i slicno 1 do 2 puta tjedno radi provjereno i odlicno zajedno sa aminokiselinama na bazi algi u normalnoj dozi tokom cijelog perioda zivota.
A prelaskom u cvat pripremio sam odlican all in one booster specificno za vrstu.
Ne mogu utvrditi uzrok moze pomoc od veterana ?
Hvala
Svjetlo : hps 600w 45cm
Dob : drugi tjedan
Temp 19-24.5
Vlaga 55 - 65
Automat Northern Lights
Presadena prije 5 dana i dobila na taj dan vode 800ml da natopi zemlju
Dobro se razvila naknadno
Jucer dobila 300 ml danas vidim da listove podigla gore i znam da je bila zedna ali zadnjih nekoliko dana sam uocio savijanje listova prema dolje kao prikazano na slikama na dvije od tri . Previse vode ? Saksija je lagana
Dao sam samo vode nepoznat ph i (izmjerit cu pa dodat)1
I minijaturnu dozu vitamina i aminokiselina jucer(1/20 doze). Uvijanje se dogadja vec zadnjih nekoliko dana
Ventilator lagano puse iznad i malo po njima i isisava i uvlaci svjezi zrak.
Nameravao sam krenuti gnojiti sa 1/8 doze 19-5-20+3mag+5sulfphat za vegetaciju za paradajz i slicno 1 do 2 puta tjedno radi provjereno i odlicno zajedno sa aminokiselinama na bazi algi u normalnoj dozi tokom cijelog perioda zivota.
A prelaskom u cvat pripremio sam odlican all in one booster specificno za vrstu.
Ne mogu utvrditi uzrok moze pomoc od veterana ?
Hvala