Brat Google sve zna samo pitašprigusnica koja mi uopste nije jasna , i ne kapiram njenu svrhu
Gasne sijalice — Википедија
sr.m.wikipedia.org
A imaš i thread na Forumu o HID sijalicama...
Brat Google sve zna samo pitašprigusnica koja mi uopste nije jasna , i ne kapiram njenu svrhu
Ako ih ne pripremiš ,na UVB i UVA zračenje ,prije presađivanja ,ništa nisi napravio.Pozdrav ljudi. Gajim odavno ali nikad nisam imao kontakt sa lampama a ne mogu da nadjem po forumu konkretno koju sijalicu da uzmem za vege fazu od 30 dana do prebacivanja napolje. Da li moze neko da mi kaze konkretno koja sijalica bi mi bila dovoljna da olistam oko 6 biljaka? Dakle samo za vege fazu. hvala unapred dobri moji
Kako mislis da ih pripremim na UV zracenje?Ako ih ne pripremiš ,na UVB i UVA zračenje ,prije presađivanja ,ništa nisi napravio.
Panel je samo on/off. Planiram podic za nekih 10 cm kroz par dana.Neznam kakav ti je panel imas li mogucnosti nastimavati jacinu ili je samo on/off shema. Ugl pazi da ne sprzis ., a ako mozes sam nastimavati nemoj na full odmah.
nema on veze sa korjenjem. nece plijesan zahvatit korjenje al ako ti je stalno sve puno vode, moze korijen pocet trulit.Boga molim da ne zahvati korenje?