Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav Ekipa,
Zanima me da li imam razloga za paniku, ove godine sam odradio svoj prvi outdoor, feminizirano sjeme seedsman Fast Amnesia i Peyote Zkittlez obje foto, malo sam kasnio, biljke su nakon klijanja prebacene na site sredinom juna (brdsko planinska klima), od prehrane koristen CUDOMIX organsko tecno gnojivo za vegetaciju i kasnije za cvjetanje (nisam zadovoljan sa istim), Amnesia je od pocetka bila naprednija, cvjetanje je pocelo pocetkom augusta kod amnesie a peyote sredinom mjeseca... krajem septembra sam Amnesiu skinuo kada su počele kiše a peyote sam ostavio pa šta bude. Amnesia je ispala super, količinski ne bas sjajno ali kvalitet pre pre dobar, cca 60 gr suhog.
Peyote je prezivila tih 7 dana kise bez ikakvih problema, bez budji i sl. i nastavila je uživati u suncanom oktobru. Krajem mjeseca kada su nocne temperature pale ispod 5 stepeni i kada je pala prva kiša odlucio sam da i nju skinem dok nije nastala šteta... E sad tu se javljaju problemi, nakon 2 sedmice sušenja i 10 dana u tegli, NEMA APSOLUTNO NIKAKVOG EFEKTA, nikakav high ni najmanje... Citao sam na par mjesta da trihomi mogu dozrijevati u tegli, @Bizzzo je to pisao u nekim komentarima, da li je to moguci problem ili nesto drugo sto sam propustio.
Ne znam stvarno, The THC potential of this strain is very high, with plants attaining 26 - 28%...
Zanima me je li neko imao slicno iskustvo, stvarno je frustrirajuce da nakon svih muka desi se ovako nesto
Pozzz ljudi dok sam ih danas zalivao primetio sam nekoliko malih musica kako izlecu iz saksije, jednu sam uhvatio da je uslikam mislim da je ona vocna vinska musica jwr komsija do mene pekao rakiju a ja otvorim svaki dan na kratko prozor pregledao sam skoro svaki list i nema ostecenja ali evo doso od posla odem i pomerim svaku posebno i izletelo njih tri cetri evo slika
Po citanju neko kaze stetne nekome nisu bile pa ne znam sta da radim prvi qrow da li da ubacim zute trake i ono sa sirce i vodu ili stavim krompor u saksije na zemlji da proverim ili nesto trece ...
Danas dok sam polivao usle u box i deserak obicnoh kucnih crnih muva njih cu da resim sutra, obicno su biljke pile 2 do 2.5l ali danas svaka popila preko 3l i malo se oduzilo
Kolege jedno pitanje: Koliko je biljkama stresno promena sa diy e27 led na HPS, da li je uopšte stresno?
Trenutno sam na 400w led, prebacio bih na hps 600w. 20ak dana od flipa.