Hvala @InfinitySvjetlo je svjetlo, ne zna ona jel led ili hps. Do tebe je, samo dobro promjenu napravi i nema brige
Nisu autosi, a znam da je bed, inace sam uvjek direkt u airpot od 19l, ovo sam moro ovak radi mjesta jer nemam dovoljno mjesta za velike potove jos jedno 2 tjedna, a kaj se tice casa one su dobro odozdola zarezane i imaju masu rupa di voda moze proc. jbg moro sam spasit situaciju jer me nije bilo 4 dana pokraj njih a osoba koja se brinula je svaki dan zaljevala plus kaj je vani dostavlazno i zemlja se tesko susi.Zbog cjele kombinacije, obuci cipelu jedno 5brojeva manju pa proseci kvartom.. Sada joj korjen pokusava rast a utopljen je u vodi nema zraka nema kamo jer lupi u osvjetljenu stranicu case i sve krivo... Udavit ce se ako ostavis ovako jos koji dan... Trune joj korjen.... uzmi neprozirne potove sa velikim rupama dole i podlozak, nemoj jako sabiti zemlju kod presadjivanja i zaljevaj tek kada se posusi tako da moras prst turnut dublje u zemlju pa da osjetis vlagu. Prebrzo ona raste da bi sad cekao tjedan dva.... Iskopaj neke tegle 20l i presadi i napuni zemlju do vrha pota (ne znam sta je to automat ili ne?)
Kaj tocno se dogodilo, da te tak razljutilo? Dobro je da sam odma detektiro problem, zato sam i pito da budem siguran jer mi se takvo piganje nikad nije dogodilo.Aj kad se nesto desi…al kad vidim ovo najezim se
Hvala na odgovoru skuzio sam da bi ih bilo dobro presaditi, moram ih drzat jos jedno 10 dana u ovima, valjda bu sve dobro prosloPitao si pitanje i dao sam ti odgovor... Cak i na ovo novo pitanje sto si postavio.... ako sve znas ne znam zasto je pitanje postavjeno, opet? Uzgajaj u salici za kavu ako je to tvoj djir... Moj nije... Sretno.