Vjerojatno misliš na Scrog ili screen of green, jer Sog je sea of green
Možeš stavit mrežu, čak je i bolje, jer podupire teže grane. Imaš na videu, odprilike kako se stavlja!
Nisam radio sa Biobizz gnojivom, ali njemu ne spuštaš ph!
Ako ti se ovo dešava već treći put, onda negdje griješiš, još u vegetaciji... Ako zaljevaš po rasporedu/tablici, možda ti je zemlja uvijek vlažna i biljka, skoro da korjen nema. Jer, tebi je biljka locana, a točan uzrok je sada, samo nagađanje.... Ja izbjegavam gnojivo sa večim udiom dušika u cvatu i listovi sredinom cvata, krenu bljedit, ali ne ovako kao tvoje. Krene, odozdo na večim fun listovima i tada, dam jednu dozu vege gnojiva, da izdrži do kraja, ali opet, puno drugačije izgleda, nego tvoje...
Onda, predložio bih ti, da ne koristiš gorku sol(Epson solt), meni je voda puna kalcija i nešto magnezija, tako da dajem cal/mag, samo u tranziciji, jer biljka strecha i treba najviše hrane u cijelom ciklusu. Ali, imaš cal/mag od Atamia, čisti koncentrat i ide par kapi, a litra je 70-80kn. Potrošio sam decilitar u godinu i pol, a Epson solt ti ubije sve živo u zemlji. Pošto uzgajaš, organskim gnojivom....