Znam nego su bile zajedno sa automatima koji su zavrsavali cvetanje na 18/6. Ne znam da li mogu da im zalomim vrh, pa da krenu ukoso da rastu?@Terible Gladna ti je mezimica. Cime je hranis i koliko?
@Zlatnoseme Druze, tebi je biljka presisala svjetlo a ti je jos nisi prebacio na cvat? Kad se prebaci na cvat biljka naraste od 30%-100%. Gdje i kako mislis da ce stati?
Druze zasto onda raste iz “patrljka” …evo slika biljoze na kojoj raste i na kojoj ne rasteDruze sve je ok, taj patrljak sto si odsekao vrh ostaje takav nema tu sta da raste, vidis da rastu dva nova vrha.
I sebi i njoj!Druze flush se radi sa 10puta vecom kolicinom vode nego sto je saksija. Zalivanje djubrivom ide jednom u 7 dana... Je*o si joj majku.
PomoocPrvi puta sadim. Dva autoflovera disel i easy bud. Stari su 3 tjedna. Jedan je oko 15cm drigi oko 20cm. Zaljevam svaka 2 do 3 dana (ph nisam mjerio. Outdoor... Nisam jos nikak gnojio. Posadeno u rupu sa zemljom za cvijece.. vecabiljka je izgubila donje listove deformirani i osuseni.. isto se pocinje desavat sa manjom... I jos sam primjetio bjele flekice. Prije 3 dana su izgledale dkroz normalno zelene bez ikkavih problema. Pa me zanima misljenje iskusnijih... Hvala Pogledajte prilog 408256
Lete li kakve musice oko te biljke ili nekakvi nametnici da hodaju po pots? Bez obzira sto je malo vise gnojiva, nekako mi se ne cini da je pregnojena nego da je bolesna.Pozdrav, slobodno mi recite da sam glup,barem ce mi bit malo lakse jer dosta sam sebe vrijedam zadnjih 4 dana...
Mislim da je problem pregnojavanje,65dan zivota joj je... Zaljevana svaki drugi treci dan zadnjih 3-4 tjedna Plantellom cvijet,.. Napravio flush s 6L vode,izmjerio ph 5,50
Sta da radim????????