Sa svim informacijama, koje si dao, imaš mrave po listovima, zemlja ne izgleda obečavajuče, a i vjerojatno imaš nametnike(ono bijelo po listu sa slike).U cemu je problem i sta bih trebao napraviti?
Ja mislim, da je vrijeme za ubacit, dodatni PK. Kad je manjak, Kalija, posmeđe krajevi i odumru. Imao sam, više puta, istu situaciju i nastavile su do kraja. Ja u ovo vrijeme ubacim Big bud, a nažalost nisam radio sa Biotabsima, ali čisto da ne paničariš. Javit će se, netko tko ima iskustva, a do tada, navedi koliki su potovi, sa koliko vode zaljevaš i kako često, ph ako znaš...prije češ dobit odgovor, kad je više informacija. Ovako je teško procjenit, jer deficit i suficid na biljci su dosta slični!pozdrav ljudi!
strain: Sherbet Queen [RQS]
4 tjedna nakon switcha 12/12
gnojivo biotabs + banana peel tea u cvjetanju dodana jedanput
listovi po rubovima malo bljeđi, ako neko zna sta bi moglo bit, bio bi zahvalan? manjak Magnezija, ili kalija
Ma nemaš se zbog čega izvinjavati, budi umeren sa vodom, moraš da uhvatiš dobar ritam zalivanja. Ne presađuj dok se lepo ne prosuši zemlja, a te žute listove slobodno otkini.Izvinjavam se sto malo davim ali pokusavam da naucim, jbg
pot je gronest smartpot 15L, donji listovi imaju manje svijetla pa izgledaju tako, zalijevam svaka 2-3 dana sa 1.5L vodeJa mislim, da je vrijeme za ubacit, dodatni PK. Kad je manjak, Kalija, posmeđe krajevi i odumru. Imao sam, više puta, istu situaciju i nastavile su do kraja. Ja u ovo vrijeme ubacim Big bud, a nažalost nisam radio sa Biotabsima, ali čisto da ne paničariš. Javit će se, netko tko ima iskustva, a do tada, navedi koliki su potovi, sa koliko vode zaljevaš i kako često, ph ako znaš...prije češ dobit odgovor, kad je više informacija. Ovako je teško procjenit, jer deficit i suficid na biljci su dosta slični! Pogledajte prilog 405510
Donji listovi, pokazuju da su žedni,