nijeJel od sunca jakog??
bice da si preterao?itd.. Da ne nabrajam
Pojacao zalijevanje, izgleda da je genetika, cudna je ali rastea bes ga... takva mu genetika, a mozda i da im malo pojacas zalivanje, bar njemu posebno?
Hvala na odgovoru.Slobodno joj daj dozu Growa, i mozes joj dat taj root juice sta imas, kolko sam vidila to je jacanje korjena.
Kolki ti je pot?
Mislim da ću probati završit ovu biljku u ovom potu jer sam pročitao da im ne paše baš presađivanje a ionako mi nisu idealni uvijeti, hladno je i nema baš sunca a šator još nisam dovršio. Al gledam na ovo ko neki trening za početak.Slobodno joj daj dozu Growa, i mozes joj dat taj root juice sta imas, kolko sam vidila to je jacanje korjena.
Kolki ti je pot?
EDIT: po meni mislim da bi ti bilo pametno preselit je sta prije u sto veci (finalni) pot. Najbolje sada prije zaljevanja, ili eventualno prije sljedeceg.
Ali cuj pricekaj jos malo ako mozes, mozda ti netko iskusniji da jos kakav savjet..
Ugl. Sretno ti do kraja!
Prebacit ću je u veću teglu kad se osuši zemlja. Neću ju izbacivat van jer mi je stigao šator u ponedjeljak bi trebo stić led panel, onda mi fali još ventilacija moram naručiti Al nikako da se odlučim koju.presadi to u vecu saksiji i izbaci je napolje, sta se femkas; i nahrani to dobro.
Znam da je slaba biljka nije imala dobre uvjete od početka. Al danas su mi proklijale još dvije sjemenke pa ću se oko njih više potrudit i bit će u šatoru pa mislim da će bolje rast.aha, ok.
ali slaba ti je biljka, fali joj svetla, nece se ona bas mnogo razviti, izgleda da ce za desetak dana u cvetanje.