A vidi, nisi trebao hraniti kad si presadio u novuu zemlju, al sta je tu je sad. Cekaj dan dva pa se javi, da vidimo kakva je situacija
Eto tu su slike od danas,slikam u ponedjeljak ujutro pa se javim osim ako bude drasticnih promjena na gore ili bolje pa javim prije heheA vidi, nisi trebao hraniti kad si presadio u novuu zemlju, al sta je tu je sad. Cekaj dan dva pa se javi, da vidimo kakva je situacija
Nadam se,prvi mi je grow da vidim kako sta ide jer sam nacita se foruma. Za sljedeci grow sam narucio sator sa svom opremom i 600w hps. Koliko mi se cini da bi moga biljku bolje u kokos kad bude u boxu jer imaju tocna uputstva za dodatke od prvog dana.. ovako ko pocetnik sa zemljon se uvik mislim jesan doda malo jesan doda puno,jesan previse zalia jesan premalo zalia.. sve u svemu trebat ce mi mentor kad sator stigne oko 15.5.Bit ce to ok samo joj da još malo vremena.
A imam neko znanje cilu zimu citam forume i to bas temeljito,samo treba malo i prakse da bi to islo kako trebaNe razbijaj glavu, samo ti čitaj kad imas znanje neko lako te je usmjerit u pravom smjeru. No stress.
E oprosti zbog gnjavaze,mislio sam ih poklopit bocama od 7l i izbusit rupe posto su na balkonu a tramuntana ili maestral svaki dan,al bojin se da ce in prevruce bit u tom malom plasteniku hahaTo je to, samo pomalo i bit ce sve ok. Ako zapnes, imaš mentorski kutak