kod mene na steku vec nikle od prosle dine,bogme dva reda listova imajutrenutno ne moze da zavrsi napolju jer je ladno, a pitanje nije retoricko jer ocekujes odgovor
problemi u dozrevanju.jel moze neko da mi kaze za Pufnaste budove
Nista vise folijarno davati, to ti je greska, normalno zalijevaj i nece biti problema nikakvihfolijarno samo voda
Boost dajes jednom sad na prelazu a poslije od polovice cvjetanja pa do krajanekad Hesi BOOST
Opet folijarno i cajevi ako imas komplet od Hesija, ne komplikuj i drzi se Hesijeve tabeleJedino ne znam za te cajeve, cuo sam da su dobri za njih i da se tesko pretjera pogotovo folijarno...
Najbolje sto mozes ucinitiUzmi si mentora najbolje, da ne uprskas sad stvar s gnojivom
Boost od Hesija ide 2ml/l i to ti je dovoljno za ovaj grow. Pokusaj onda onaj kompletic od Hesija da kupis za sljedece growowe i da imas mir. Plantella cvijet je isto dobra, nju pocinjes davati sa pojavom prvih pistila, odnosno pocetkom cvjetanja pa do kraja
Evo ti link, izaberi sebi mentora i kolege ima da ti olaksaju uzgajanje ali potrudi se malo i sam i procitaj osnove uzgoja jer ne znam gdje si vidio da folijarno zalijevas u ovom prelazu biljke, to je nepotreban rizik. Izaberi sebi mentora i vidjet ces kako brzo se mogu neke stvari nauciti, sretno