Za one koga zanima biljka je ok, prezivjela je .. i danas pognojena sa bioponom ..pero123 je napisao(la):Pozdrav u nedoumici sam te mi je potreban savijet .. imam jednu biljku koju moram napusiti na 14 dana . sorta nepoznata, dvije sjemenke su bile u jednom predobrom vrhu kojeg sam jedva uspio pribavit. . Nalazi se na 34.7 paraleli , dani su oko 13h sunca od kojih prima 9 sati direktnog sunca , kiša nije padala 4mj (a i nece narednih mjesec da pada). nakon što sam tek niklu prisilno posadio u neki dosta vlažan pijesak te u hlad nekog lokalnog grmlja samo da prezivi (05.4) izduzila se do 60 cm samo sa 4 lista .Kad sam se vratio (25.5) presadio sam u kantu od cca 15l . Zemlja u kojoj se nalazi je iz lokalnih duplji te sam je jedva našao u ovom planinskom djelu znaci dosta pjeskovita ali crna .. tako da kvaliteta iste neznam koja je . Biljku sam uspješno topirao 1x i "gnojio" urinom u omjeru 1 :10 .. ovo uspjesno neznam kolko je uspjesno jer nije pokazala nikakav deficit .. pocela je cvjetat prije 5-6 dana..sad mene zanima dali ostavim biljku samu ili da napravim neki sistem za navodnjavanje?? Problem je u tome što je jako vidljiva tako da neke infuzije nisu moguce. pokraj biljke ima potok/rijecica tako da mi je voda nadohvat ruke. Razmisljao sam da stavim donji dio kante 2-3 cm u vodu pa samo da prezivi ali opet problem jer se radi brana pa zna zbog kopanja i ostalih sranja vodostaj se zna dignut do 1m a tako i spustit te skoro pa da je i nema vode ..
Molim vas sve na forumu za ideje kako god glupe jer meni ništa nepada na pamet osim da je ostavim , prošla je jako puno i htio bih da se uspješno završi. kad se vratim natrag mislim gnojit plantelom posto nemogu nigdje kupit tu nikakvo gnojivo.
kamenje naknadno izvadjeno slikano 5.8
Evo slike su u Berba/HarvestNo Joke je napisao(la):frende nemoj se ravnat po pistilama, koliko vidim po slikama imaš dobar fotoaparat, i čak na onim tvojim slikama iz galerije se može viditi stanje
trihoma.
Znači sad lijepo po danu okini par fotki u "super macro" ili "macro" modu, samo hedove i izblizine i mirnom rukom.
Kad sve pofotkaš okači slike tamo u "Berba Harvest" pa ti budemo točno rekli.
Po kvalitetama tvojih starih slika vidit će se stanje trihoma bolje nego ikakvim povećalom