sad izmerio ph vode za zalivanje posto mi stigao papir za test , 7-8 , verovatno 8 cesmovaca , ranije sam stavio na drugo listu bilo diskoloracije medju venama , otprilike kad sam presao na cesmovacu i eto, sad cedim limun njega sam testirao na 2-3ph , i napravio Ph 5,4
Hvala, povecavam dozu i nadam se. Hvala na savetu.danke.thanks.graziepa slabo si nahranio, kad su pozuteli ovako, znaci veca doza i prestace da zuti.
te listove sto su suvi i zuti mozes otkinuti slobodno.
Sqksije 25l, 1l vode 3ml bizz blooma. Svaki 2, 3 ci dan po 2,3l djubriva jer su velike vrucine. Povecavam po 1ml blooma svake nedeljeaj ti prvo kazi koliko i kako si davao hrane i zalivao i kolike su te saksije, 15l?
Da je operem mislis sa 60l vode? Hvala. Pretposkavka mi je bila da joj previse dajem djubre. Probacu sa pranjem.aha, nisam znalac za biobiz, ali ako si ih hranio/davao biobiz svaki put kad si zalivao spalio si biljku, to verovatno ceka i ono drugu.
sipaj tu 60, 70 litara vode i pred kraj nije zgore da i ph nastelujes, pa kad se prosusi zemlja kreni po tablici.
onoj drugoj sto je ok hrana jednom nedeljno, izmedju, ako se susi zemlja samo voda.
dobra je to velicina saksije.
e da, na te saksije ide minimum 5 litara vode sa hranom, ta jedna litra maltene ispari pre nego sto biljka jede, djubrivo ostane neiskoristeno i gomila se u zemlji i posle par nedelja eto ti belaja.
Koliko ja vidim odgovoreno ti je. U mentorskom kutku gdje si postavio isto pitanje.Petnaestak litara bi bilo sasvim dovoljno. Da, oko mjesec dana vegetacije.
HvalaKoliko ja vidim odgovoreno ti je. U mentorskom kutku gdje si postavio isto pitanje.
EDIT: OPet nije bilo odgovora. Ovaj TOR browser me pocinje izbacivat iz takta..