Ja mislim da je u pitanju losa sreca,peh jbga ...Bogovi marihuane
ne znam sta se desava ali i meni je prilicno losa klijavost bila ove godine, mozda cak i ne pamtim goru. sva sreca pa postoji kloniranje inace bih bio prilicno suv na jesenDa li iko ima ideju wtf se dešava?
Izbacile su dlacice ima vec dosta, nemogu reci koliko tocno ( tjedan - 2)Ako su automati, što više sunca/svijetla to bolje.
Ne treba im 12 sati mraka da procvjetaju.
Obično već nakon, cca. 3 - 4 tjedna izbace prve preflowere (pistile/dlačice) tj. pokažu spol, kad vidiš da je to počelo tad prebaci svjetlo na bloom.
Kažeš da su mjesec dana stare, pregledaj bolje curice...vjerojatno su već pokazale dlačice
Nisam "grower maestro", al u svakom slučaju ja bi to već prebacio na bloom i ne bi ih selio unutra - van, već bi ih ostavio u boxu pod što je više svijetla moguće (18 - 6 ili 20 - 4 još bolje)
Sazaljevam slucaj kolega , misljenja sam da se nesto sa tim semenom desilo , nikad nisam svedocio tako necemu, mozda ne bi bilo lose da nam kazes kako si ih skladistio da vidimo sta bi tu moglo biti uzrok , ja bi sacuvao moje ako moze jer me kosta , pa da izbegavam sta god da je bilo sa timaProblem je konkretno u klijanju sjemena. ovaj put čak 10 sjemenki mi nije proklijalo. .
Da li iko ima ideju wtf se dešava?
nisam ni ja, ali sto rece pover, ove godine samo problemi;nikad nisam svedocio tako necemu,
Hvala Grouchy.Ovako stoje stvari.PH metar nemam,nisam jos kupio,ali pre polivanja uspem u 2l vode da odstoji 24h i posle iscedim 50kapi limuna,tako dobijem oko 6.5 do 6.8PH,po savetu jednog iskusnog growera odavde sa foruma,pa polijem,a ako je vreme za hranjenje onda dodam dozu Slavola i Substralovog tekuceg gnojiva NPK 6-7-4.1. NE PANICI!!!
meni to lici da si je pecnuo hranom.
ako nisi siguran oko ph ili mozda hrane, flushuj to i kad se osusi daj joj punu dozu.
... Sjeme može biti do 2.5 godine staro, držano je u pvc vrećici u mraku i maloj kartonskoj kutiji.