Ps. temperatura i vlaga su stabilne neidu iznad 29 28 to je maksimalna neka a vlaga ne ide ispod 40 i iznad 80 mislim da je to ok sto se tice temp i vlageJedno putanje hvala unapred na odgovoru ..
Ovako imam lampu sun master 400w cool tobe balastsunmaster400 box 60*120*150 e sad sve je islo uredu biljkke su krenule izbacile prvi list vidim i trojcice su krenule ... Lampa mi je bila na 90 cm dok su isklijale i krenule do ovog prvog lista primestio sam juce da mi se stabljike savijaju odnosno da biljka klone ... spustio sam malo lapu mnisleci da cu time popraviti da se stablo vise ne izduzuje ... medjutim one su klonule idalje ... inace lampu sam spustio na 50cm od vrhova ... ako moze mala pomoce ? u cemu je problem ? i unapred se izvinjavam ako na pogresom mestu trazim odg ali sam na brzinuy uleteo i otkucao . HVALA UNAPRED
medjutim one su klonule idalje ...
mnisleci da cu time popraviti da se stablo vise ne izduzuje ... m
daj vise podataka,temp rezim rasvete,50cm bi trebalo da bude ok jos imas ct,slike nabaci neke one ce reci sve.ali sam na brzinuy uleteo i otkucao .
pa ovako stavio sam na rezim 18 -6 . kazem temp po mraku ideo oko 20 21 stepen vlaga se dize do 70 75 max pretezno je oko 65 .... a pod svetlom idu do 28 max obixcno je drzim oko 26 27 a vlaga mi opadne malo oko 45 bude ..... a kad kazem klonule listovi su udarili od zemlju stablo se savilo a listovi okrenuli ka svetlu podupro sam je zemljom al ona idalje klone .... boja listova i sve meni izgleda veoma zdravo ... ... PITANJE JEL MOZE DA BUDE DO VENTILATORA KOJI BI TREBAO DA DUVA DIREKTNO PO NJIMA ... hvala druze unapreddaj vise podataka,temp rezim rasvete,50cm bi trebalo da bude ok jos imas ct,slike nabaci neke one ce reci sve.
Neka mi je frka.Da li imas iskustva da mi kazes da li ce cvetovi sazreti celi?Ako moraš...skidaj
???75 dana cvetanja,Northern light
Hvala puno.Ljudi, nemojte spamovati temu bezveze, konkretno odgovorite ako možete i umete, ako ne - suzdržite se od komentara.
@Snezana123 Ako skineš cvetove to je to, nema dozrevanja kada se otfikari biljka. U teglama se kjuruje trava, a ne može dozrevati nikako.
Nisu se pojavili amber trihomi..???
sta si cekao do sad'?
to u najgorem outu gotova za 9 nedelja!
mozemogu li lisca malo porezat
pa kad pocnes da beres, u zavisnosti od velicine biljke, jedno 5, 6 satikolilo jos do kraja berbe?
potgrond h,dobra je zemlja tako da mozes od pocetka sa njom raditi bez problema,samo pikuj menke slobodno.1.Je li ova zemlja prikladna za automatike,
uredu je ta prehrana ali za posle 4 nedelje cvata da krenes da dodajes.Trebace ti neki bloom za cvetanje isto ili neki drugi preparat za period cvetanja, dakle u vegetaciji sam mislio ne gnojiti kad počnu cvjetat počeo bih zaljevati sa gnojivom za kaktuse koje ima veći udio P i K prikladno za fazu cvjetanja. Je li to u redu?
stavi 70-80% zemlje ostalo perlitpustiti korijen uzeo sam perlit pa me zanima u kojem omjeru da ga stavim?
mozes u iste potove samo ih operes sa vodom i to je to opet ih koristis.Trebam li ih oprati ili dezinficirati na neki način zbog toga? Sadim vani btw