Ovako , imam par pitanja oko grow-a , odma se izvinjavam ako sam otvorio temu na pogresno mjesto , novi sam clan malo mi je teze da se snadjem , odma bih se izvinuo u vezi toga i zahvalio unapred svim ljudima dobre volje koji mi mogu pomoci.
Radi se o tome da sam probao da zasadim sjeme (nepoznatog porekla) . Pa mi oko toga treba malo pomoci jeste da sam precesljo skoro cijeli forum al zelio bi da mi neko kaze nesto vise , jer odgovore sve nisam mogao da nadjem
Imam 20 sjemena od vuje koju sam dimio i svidjela mi se pa sam ostavljo sa strane u razne kutijice. Svih 20 sam stavio u casu vode ostavio 24 sata , posle toga ih stavio da proklijaju u navlazeni ubrus , pa u kutiju od patika to sve , posle prvog dana samo je jedna proklijala , odmah sam natopio malko vode i ostavio dalje da klijaju a 2 koje nisu proklijale sam zasadio u 2 saksijice , cisto da vidim oce li biti pomaka dok ostatak ne proklija , od sadjenja je proslo 3 dana ostalih 15 je proklijalo 3 nisu , to sam danas vidio , planiram da ih sve posadim na jedan sajt malo veci pa koja nikne , nikne , zemlju i sve sam vec sredio , sad me zzanima jer znam da je kasno malo za ovaj poduhvat , pa me zanima da li je moguce ista da se desi sa njima , hoce li izrasti i mogu li ista da ocekujem.
I da naglasim 4-ti dan mi ove dvije prve zasadjene stoje u saksijama polivam redovno 10 sati su na suncu , i dalje nema pomaka.
Te dvije u saksijama mi i nisu tolko bitne jer prvo nisu proklijale , najvise me zanimaju ovim 15 sto jesu , dal da se upustim u to sadjenje na sajt i ako je prekasno i dali da ocekujem ista od toga. Hvala vam svima puno unaprijed , i jos jednom se izvinjavam ako sam na pogresno mjesto stavio post. :leafblunt: Peace.