Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Auto mi ima ove simptome, foto biljka pored nema, ima par suvih i ostecenih listova ali nema zute tackice i ove crne mrlje... Sta raditi, koju poruku poslati i da li ima spasa?
Deo biljke jer mi je ispred nje foto koju sad ne mogu da pomeram... Mentor me je uputio da mi je ventilacija u box-u uzas, tek u petak mi stize kvalitetan vent. Nadam se da ima resenja za ovo.
Zašto ne valja držat vodu.... Ja več mesec dana zaljevam sa vodom koja stoji pripremljena po par dana(mislim si kao da če klor ishlapit I dobiti energiju od sunca heheh eh...... Bure sa vodom bude zatvoreno. Zašto ne valja da voda stoji.?
Koliko se secam ph se deli na alkalne i kisele, kiselost se dobija tako kako si rekao, coveku je preporucljivo da pije vodu sa 8.8 ph a nasoj mari treba 6.5 gore dole. E sad kako si ti to uspeo, nemam blage
Dali je moguce uzgajati u drvenom ormaru uz pomoc akumulatora,izmjenjivao bi 2 akumulatora,dok se jedan troši, drugi se puni.
Struja mi treba za svjetlo i ventilator za jednu il dvije biljke.
Hvala unaprjed
Pozdrav vutrasi
Imam jedno pitanje, biljka domaja u cvetanju 43 dana u boxu 70x70x140 sa e27 led rasvetom (16 sijalica po 15w= 240w), sijalice su od vrha udaljene 37cm, do pre 10 dana je bilo sve ok, u medjuvremenu su krajevi lisca poceli da zute( kao da su pecnuti sa svetlom) smanjio sam svetlo za 60w(4 sijalice ugasio) trenutno je biljka pod 180w.
Pozuteli su i jos neki vrhovi lisca koji su udaljeni od svetla preko 65cm.
Da li je ovo pecnuto sa svetlom ili je mozda nesto drugo u pitanju?
Temperatura dan/noc 27/22 , vlaga 40-55% , gnojim svako drugo zalivanje sa plantelom cvet 5-10ml na 2l vode.