Pozdrav svima, biljka je u cvatu cca 30ak dana ali me brine ovo naglo zahladnjenje, a s obzirom da je out bespomoćan sam. Ima li tko kakav savjet?
Presadjena je pre 14 dana,mislis da je gladna?
Naravno da jeste, i to ne bas malo, vidis i sam da ti listovi žuticu dobivaju, pogledaj prve slike koje si postavio i ove..Presadjena je pre 14 dana,mislis da je gladna?
Newbie ovdje...
Imam 2 kom u teglama u out-u (nemam pojma kolko imaju do kraja), a sa spider mitesima se vec borim par tjedana (rucno uklanjanje xD).
Jel ima sanse da ih nekak rijesim ili da ranije berem?
Na slici, lijeve je violet haze (valjda), a druga je no name sjeme (tjedan dana kasnije pocela cvijetati), a slika vrha je od lijeve...
Eto... Pozz ljudima dobre volje...!
Naravno da je dobro pokriti biljke kada pada kisa.Imam pitanje ukoliko drugaricu pokrijen nailonom dok kisa pada dali ce poceti truliti iznutra zbog visoke vlage u zraku?
Bilo bi lakše odgovorit da si okacio sliku biljke ali generalno mozes dati TNT ako mislis da joj treba zaliha dušika(N),mada imas ga i u Bloom dovoljno i nemas neke razlike tu previše,Nisam jos ni jednom hranio,imam hesi ceo komplet.Nego juce sam prebacio na 12/12 a sledece zalivanje mi tek za par dana,sa cime da je hranim?jel mogu sledece zalivanje tnt da dam bez obzira sto sam prebacio na cvetanje I nisam siguran dal smem da dam full doze ,s obzirom da jos nijednom nisu hrnjene.