Nemoj skidat!!
Ne vrše hedovi fotosintezu,nego listovi
Ne vrše hedovi fotosintezu,nego listovi
Nemam iskustva sa hermafroditima tako da ne znam sta bih ti rekao sta da radis, ja bih na tvom mestu nastavio da ih skidam da ne bi bila oprasena, al sto se tice rada to je normalno da je polovican rad kad tako uberes hedic i sprzis ga sutra odma . Videces bice skroz druga prica i ukusa i rada sto se tice kad lepo osusis i iskjurujesPozdrav ljudi,
Biljka u cvetanju 54 dana( u boxu sa led rasvetom), hermic je, do pre 10 dana sam skidao sva jaja i bananice.
Danas sam se vratio sa odmora, drugar je zalivao biljku ali nije skidao bananice pa me zanima vase misljenje sta dalje?
Drugar je juce ubrao jedan hedic koji je bio skroz dole, osusio na brzinu i kaze da je rad onako polovican.
Pogledajte prilog 232542Pogledajte prilog 232543Pogledajte prilog 232544Pogledajte prilog 232545Pogledajte prilog 232546Pogledajte prilog 232547Pogledajte prilog 232548Pogledajte prilog 232549Pogledajte prilog 232550Pogledajte prilog 232552Pogledajte prilog 232553Pogledajte prilog 232554
Gnojim svako drugo zalivanje sa plantelom cvet 10-15ml na 2l vode.
a ph vode je 8.5,to nije malo puno?@AmnesiaA biljka već izgleda dovoljno jadno. S tim skidanjem lišća ćeš stvari učiniti još jadnijim. Poslušaj što ti je Stipe savetovao i za početak nemoj više dodavati ph down u vodu.
Ljudi pomoc please. Upravo sam gledao kroz mikroskop hedove, prateci kako su trihomi vec lepo svi skoro mlecni i sve super lepo, kad odjednom naidjem na malog sitnog napasnika kako se seta i ceprka po mojim mlecnim "pecurkicama" sto sam vise gledao sve ih je vise bilo... :O :O Ne mogu da odredim sta je, cini mi se kao da je mali mali pauk, pokusao sam da uslikam ali nemam dovoljno ruku da drzim i mikroskop i telefon i hed Sta da radim, hteo sam danas flush da odradim i da je berem vec za vikend verovatno, a sad ne znam sta cu, pomagajteeee!
U pitanju je indoorm i da, primetio sam malo paucine na skroz donjim cveticima.
a sta mislis da koristim ACTIVEG 5-8-10+0.2Mgo+TE u cvetanju kao djubrivo?previse N, premalo svjetla (kolko sati direkt sunca ima?), spidere ne vidim nigdje. ja bi prestao gnojit sa tim gnojivom i prebacio se na nesto sa vise P i manje N. FitoFert Kristal TOMATO 12.5:6:31+4MgO+ME
takodjer bi ju prestao spricat sa djumbirom.
ph ako vec korigiras, digni ga na izmedju 6.5 i 7. 6 je nisko za cvjetanje.
mix zemlje je isto upitan sa tim "humusom".
ja bi tu dobar flush napravio, opro biljku vodom, dodao pola doze plantelle cvet ili slicno za cvjetanje dok se ne oporavi malo pa onda vidio kako dalje.