baci oko na prvi post pa daj vise informacija. u medjuvremenu razmisli da pognojis za vege gnojivomZasto nece raste dalje nego samo zablokirala,domacica stara oko 60ak dana
nemoj spricat sa tim stvarima, nije prvi put da budu problemi sa time. pretpostavljam da ima neki silikon ili nesto slicno sto zacepi biljku... ili neku tvar koja ful ozlijedi biljku. neki su ok a neki nisu. mislim na tekuce/kucne pesticide. nepetroid je puno sigurnija opcija. ako mozes operi lisce sa nekom spuzvicom/krpicom i vodom. ne cini se pre strasno za sadaJel treba da se zabrinem za stanje
ne sjecam se bas da sam vidio ovako nesto, i meni izgleda da je zeljezo iako mi to zvuci nemoguce posto mi izgleda kao da je u crvenici a ona je prepuna zeljaza ilti hrdje. Jesi davao sto od hrane i u kojoj je zemlji?moze li mi netko reci u cemu je problem,jel fali sta?jesam dao cega previse?
ne znam. ne svijda mi se ni zemlja ni gnojivo. mislim da je to pre slabo gnojivo. ja bi roknuo full dozu plantelle list da popuni makro i mikronutrijente a ove algice izmedju kao desert.