I mentori imaju "real life" i samim tim ne mogu da stignu svakome da izadju u susret.
Imajte to na umu.
Imajte to na umu.
Uglavnom je ovako. Javi se neko u ovom vremenskom okviru. Ali ne treba ocekivati da mentori "skaču" na svaku poruku ljudi.Brt nisam cekao duze od 24h/QUOTE]
jednostavno bude previse za biljku i stagnira rast..oporavile bi se one ali bi cekao 10-ak dana..Hebiga,sad ih pusti nek narastu malo pa presadi po tablici
izgleda da je od stresa oso odma u cvat.
ovo na slici je 33. dan odkad je niknuo[/QUOTE
Jesi ti siguran da nije autoflower u pitanju?
Pomoc!!!
...
Jesi ti siguran da nije autoflower u pitanu?
malo sporije ušao u cvet, ako se oporavlja ja bi to ostavio na tom režimu uz malo klope za cvetanjesprzena je sva jadna bila jer sam ja uhebo motku
ovo je frkaZanima me je da ju sada tako ostavim i da ju par dana ne poljeva ili nesta drugo da probam? Preporuke?
Pa i ako te zabo autos, onda je verovatno da
malo sporije ušao u cvet, ako se oporavlja ja bi to ostavio na tom režimu uz malo klope za cvetanje
Pa ne vidim šta bi time postigao. Po slikama ona cveta i najlogičnije je da je dalje tretiraš shodno tome. U nastavku bih ti preporučio da naredna zalivanja čistom vodom, jer deluju pecnuto, a onda nastavi umereno. Možda ispadne lep autoscistim uopce
ne moze govno ako je Milwaukee. pretoci to u neke hermeticke bocice pa nece bit jednokratnoneko go*no