pozdrav decki, nije me bilo neko vrijeme, evo da se javim, kao sto sam rekao da cu nabaviti sjemenke od dutch passion uzeo sam tri sjemenke the edge i sve su proklijale, i super su, jedna je malo manja od ove dvije stare su 7 dana, pa posto ne vodim dnevnik nesto bih napisao, danas sam auto bombu napravio lst, sa komadom zice stara je mjesec dana, procvjetala je 12.6 nisam ju trenirao prije bila je jako niska, sad ima 16 cm, uglavnom izgleda lijepo, kad sam ju savio, za 2 sata se podigla i skroz oporavila, ali imam par pitanja,
1 dali ju mogu nastaviti savijati, jer citao sam da se za vrijeme cvijetanja moze trenirati samo oprezno ali je forum bio strani na kojem sam to procitao, zanima me sta misle nasi groweri ?
2 zasto su mi dvije biljke prestale rasti jer vidim da ljudi pisu to moze biti zbog vise problema ali svi se problemi navode za indoor uzgoj a ja radim vani, biljke su bile u kaljevima i nisu rasle zadnjih 7 dana i ja ih presadim u zemlju u vrt i stavim u rupe istu zemlju kakva je u kaljevima i jednostavno su stale, one su stale sa rastom ali su bile zelene prvh 7 dana i izgledale su zdravo samo malo i onda su odjednom pocele zutiti i propale skroz morao sam ih bacit, razlog zasto to pitam je jer ne bih htio da mi the edge stane sa rastom.
3 zadnje pitanje, ova 3 komada the edge drzim vani u kaljevima i tako cu jos 10-tak dana, kad mi se gosti najave, ja ih stavim u kucu na prozor, i na prozoru budu ne duze od 2 sati, jer bi moglo to uciniti da prestanu rasti ili opcenito bilo kakav problem