pozdrav! trebam pomoć u vezi gnojenja...procito sam sve teme o gnojenju (bar ja mislim) i sve mi je vise manje jasno... kakvo gnojivo za vege, kakvo za cvijetanje, kad poceti gnojiti itd. E sad mene je izgleda zbunilo svo to citanje i istrazivanje...pa neznam kako dalje nastaviti sa prehranom. Imam 2 automatika koja bi trebala bit gotova za par tjedana, posadeni su u composanu, te ih u vegetaciji nisam gnojio...poceo sam u cvijetanju negdje otp. dok je bila stara 25-30 dana kad su poceli zutiti oni najdonji veliki listovi, poceo sam sa pola doze manje nego sto proizvodac preporuca ali ih je svejedno malo pecnulo ali nista strasno. Tada sam slijedeca dva puta zalijevo samo cistom vodom, pa poslije nastavio kako je propisano te mi je receno tu na forumu da nije strasno da samo nastavim...sve sam ja to dosada nekako izgurao ali me sad muci to sto ja imam dvokomponentno gnojivo od GHE Flora duo bloom (1-5-3) i grow (5-0-5) u kombinaciji sa trecom bocicom Ripen za kasno cvijetanje (0-6-5) koju jos nisam dodavao, a po njihovoj tablici u zadnjim tjednima se dodaje samo taj ripen koji nema dusika u sastavu...pa neznam je li pravo vrijeme da im uskratim dusik i dam im samo taj Ripen i da li se to uopce smije jer sam citajuci forum vidio da svi daju dusik do kraja, samo puno manje u odnosu na fosfor i kalij. Slika gnojiva i rasporeda za prehranjivanje (u tablici skroz desno, u sredini ova crvena bocica pokraj brojke 60 (ml) je taj Ripen):
a i po mojim biljkama mi se cini da im fali dusika ili mozda nesto drugo. Molim za pomoc i razumijevanje posto mi je ovo prvi grow...ponavljam jos jednom ne fali mi citanja foruma sigurno ...visim na njemu i previse
Evo i curica:
a i po mojim biljkama mi se cini da im fali dusika ili mozda nesto drugo. Molim za pomoc i razumijevanje posto mi je ovo prvi grow...ponavljam jos jednom ne fali mi citanja foruma sigurno ...visim na njemu i previse
Evo i curica:
Poslednja izmena od urednika: