Presuhilo, probaj bez plantele, presuvo mi izgleda zemlja..Poz...Joj ja se nadam da joce bas sam se uplasila za njih. Sada cu ih dobro zalit i plantele ubaciti
Presuhilo, probaj bez plantele, presuvo mi izgleda zemlja..Poz...Joj ja se nadam da joce bas sam se uplasila za njih. Sada cu ih dobro zalit i plantele ubaciti
Gdje sam ja spomeno duple doze,o cemu ti pricas?smatram da smo tu da riješimo problem a ne produljujemo problem ili isprobavamo duplim dozama
zato sam mišljenja da bi bilo najbolje da stane sa (P,K) nutrijentima te da obskrbi biljku N-nutrijentom za brži oporavak,a da duplim dozama plantele cvijet nebi slučajno stvorio nove probleme
Koliko sam skuzio on vec ima crvenu plantelu i sad da ide kupovati bzv zelenu radi tog jednog zalijevanja mi nema smislaSmijem li zalit sada sa malo plantella cvijet sada...
Opustenodakako vjerujem da ti kao Grow Support znaš....
Kako da spustim ph zemlje u saksiji sa 7.5 na 6.5?Ako uzgajas u zemlji, ne sugerira se ph korekcija. Pise ti u hesi knjizici ako si dobio.
Njihov ph down je za hesi coco i hidro.
Gdje sam ja spomeno duple doze,o cemu ti pricas?
Koliko sam skuzio on vec ima crvenu plantelu i sad da ide kupovati bzv zelenu radi tog jednog zalijevanja mi nema smisla
Ovo sto ti pises sve zvuci kao iz kataloga i po skolski ali sad da ce naskoditi biljki sto ce jos dati N preko plantele cvijet ne drzi nikako vodu,pogotovo sto se tu radi o maoj razlici izdmedju gnojiva za vege i cvjetanje