pozdrav za sve clanove ovoga foruma stranice i svega sto se ovdje nalazi. eh ovako prije nego sto objasnim kakav imam problem zelim da kazem da sam prije nego sto sam posadio biljku malo proucavao ovaj forum gledao sta vi pisete, citao haman sve sto se može procitati izucavao itd. itd. eh sad kad sam ja vidio kako vecina ovdje radi odnosno koliko treba tog posla oko biljke zemlja, sijalice, box, gnojiva, ovo ono. za mene je to previse jer nemam puno vremena baviti se s tim. al sam odlucio da posadim da vidim ustvari koliko zaista treba paznje posvetiti biljci , jednostavno nisam ni vjerovao da moze izrasti, a o njenim plodovima da ne pricam. znate ono vec kako ide sjemenke trebaju proklijati , presaditi u neku vazu sa zemljom i to je to. i tako su meni izrasle 3 biljkice od nekog sjemena boga pitaj odakle i sta je i kud je. ( sjemenke mi je dao brat a njemu neki kolega sa posla) biljka je fino porasla jedna se nekako krenula susiti ustvari to i jest problem, jednu mi je noc prenocila napolju al nekako pokusavam da je ocuvam kad vidite slike sve ce vam biti jasno. i ja jednostavno zelim neki vas savjet komentar, et bilo sta o ove 3 biljke sto bi mi pomoglo da ih et ocuvam.